Ιδανικές διακοπές με αρμονία και άψογη εξυπηρέτηση

    21127 Επισκέψεις στο άρθρο

    Το τεσσάρων αστέρων ξενοδοχείο LAS HOTEL βρίσκεται στο παραθαλάσσιο χωριό Γύθειο, στην Λακωνική Μάνη. Στο πιο κεντρικό σημείο της περιοχής μία καινούρια ξενοδοχειακή μονάδα που έχει σχεδιαστεί για να σας προσφέρει την μέγιστη άνεση.

     Ιδανικές διακοπές, με αρμονία, ξεκούραση και άψογη εξυπηρέτηση!

    Η μοντέρνα επίπλωση και διακόσμηση συνδυάζεται με την πολυτέλεια σε όλα δωμάτια και τους χώρους χαλάρωσης και αναψυχής για να εξασφαλιστεί η ευχάριστη διαμονή σας. Το LAS HOTEL σας εξασφαλίζει μια ποικιλία παροχών σε ειδικά επιμελημένους χώρους που εγγυόνται μοναδικές στιγμές για εσάς και τους καλεσμένους σας.

    Το εξειδικευμένο προσωπικό είναι στη διάθεσή σας ώστε να απολαύσετε τις ανέσεις του ξενοδοχείου με τον καλύτερο τρόπο!


    Διαμονή - Δωμάτια

    Το LAS HOTEL θέλει να σας προσφέρει την πιο ολοκληρωμένη εμπειρία διαμονής και για αυτό δίνει προσοχή στην λεπτομέρεια! Όλα τα δωμάτια είναι ευρύχωρα και πλήρως εξοπλισμένα με στρώματα και σκεπάσματα εξαιρετικής ποιότητας της εταιρείας Coco-mat.

    Εστιατόριο-Μπαρ

    Το LAS HOTEL παρέχει ένα μεγάλο εύρος επιλογών σε ποτά και cocktails αλλά και ιδιαίτερες γεύσεις στο μενού του εστιατορίου. Το προσωπικό του ξενοδοχείου είναι εδώ για να βοηθήσει εσάς και τους καλεσμένους σας να ζήσετε μοναδικές στιγμές στο roof garden, με την πανέμορφη θέα του Λακωνικού κόλπου!

    Spa & Wellness

    Το Spa & Wellness area του LAS HOTEL by Rivage, σας χαρίζει μοναδικές εμπειρίες χαλάρωσης και ευεξίας βοηθώντας σας να αφήσετε πίσω την καθημερινότητα και τους έντονους ρυθμούς της. Δοκιμάστε μια θεραπεία μασάζ, ένα μπάνιο στο τζακούζι ή χαλαρώστε στη σάουνα και δώστε στον εαυτό σας το δώρο που του χρειάζεται!

    LAS HOTEL
    Καλέστε:  2733024610
    Δείτε: 
    https://lashotel.gr/el/