ΣΑΜΟΣ

Το Πυθαγόρειο, το τουριστικό θέρετρο του νότου της Σάμου (12 χλμ. από την πρωτεύουσα), συνδυάζει αρκετά πετυχημένα το παραδοσιακό χρώμα του οικισμού με την τουριστική αξιοποίηση.

Καλύτεροι Προορισμοί - ΣΑΜΟΣ

Με δικιά της προσωπικότητα και με ιστορία αιώνων, η Σάμος αναμφίβολα αποτελεί ξεχωριστή περίπτωση στο πανόραμα των νησιών του ανατολικού Αιγαίου. Το κοσμοπολίτικο Πυθαγόρειο, το αρχοντικό Βαθύ, τα πυκνά δάση, το κατάφυτο Καρλόβασι, οι δαντελωτές παραλίες, τα ορεινά τοπία οι απόκρημνες παραλίες… πολλοί διαφορετικοί κόσμοι συνυπάρχουν αρμονικά!

 

Η Σάμος εδώ και χρόνια έχει χαράξει τη δικιά της πορεία στα τουριστικά δρώμενα του Αιγαίου με τους δικούς της φανατικούς φίλους από κάθε γωνιά του πλανήτη. Δεν θα μπορούσε παρά να ξεχωρίσει και για τις υπέροχες παραλίες της. Εκτός από το οφθαλμοφανές, το μοναδικό δηλαδή φυσικό τους κάλλος, ξεχωρίζουν και για την καθαρότητα των ακτών και των νερών τους. Φορέστε το μαγιό σας, προμηθευτείτε το κατάλληλο αντηλιακό και αφεθείτε στην αγκαλιά του Αιγαίου…

Το Μεγάλο Σεϊτάνι είναι μία πανέμορφη παραλία, σχεδόν εξωτική. Περιβάλλεται από καταπράσινα πεύκα και ψηλά βράχια, που δημιουργούν μια ιδιαίτερη, ξεχωριστή εικόνα. Η παραλία αποτελείται από λευκά μικρά βότσαλα και τα νερά της είναι βαθιά αλλά πεντακάθαρα. Βρίσκεται στην περιοχή Καρλόβασι και η πρόσβαση σε αυτή γίνεται από το λιμάνι στο Καρλόβασι ή οδικώς μέχρι την παραλία Ποτάμι και μετά με τα πόδια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ