Ασφάλεια χωρίς …ρωγμές! ΠΑΡΜΠΡΙΖ Νικήτας

7691 Επισκέψεις στο άρθρο

Έχει όνομα και σημαντική θέση στην αγορά, αποθήκευσης και διανομής κρυστάλλων αυτοκινήτων, στην Ελλάδα. Η ΠΑΡΜΠΡΙΖ ΝΙΚΗΤΑΣ, στην 5η δεκαετία επιχειρηματικής δράσης, φροντίζει και για την ο-ΔΙΚΗ ΣΑΣ ασφάλεια.

Όλοι γνωρίζουμε πως μια μικρή πέτρα μπορεί να κάνει μια μεγάλη ζημιά! Ένα μικρό πετραδάκι, όταν εκσφενδονιστεί με μεγάλη ταχύτητα  στο παρμπρίζ,  είναι σε θέση να προκαλέσει μια ρωγμή, η οποία μπορεί αρχικά να φαίνεται μικροσκοπική και ασήμαντη, αλλά με τον καιρό θα μεγαλώσει. Η σημαντικότερή, ίσως, αιτία αυτού του συμβάντος είναι οι αλλαγές στη θερμοκρασία. Όπως όλα τα υλικά, έτσι και το γυαλί διαστέλλεται και συστέλλεται κατά τις αυξομειώσεις της με αποτέλεσμα να μεγαλώνει και η ρωγμή με μη ελεγχόμενους ρυθμούς.

Μπορεί ένα κρύσταλλο αυτοκινήτου να επισκευασθεί;

Φυσικά και ναι. Πηγαίνοντας σε έναν ειδικό με τεχνογνωσία και άμεσο service. Aξίζει να θυμάστε πως τα πράγματα απλοποιούνται ακόμη περισσότερο στην περίπτωση που έχετε φροντίσει να διαθέτετε από την ασφαλιστική σας εταιρεία την –χαμηλότατου ετήσιου κόστους- κάλυψη της θραύσης κρυστάλλων.

`Aμεση εξυπηρέτηση! `Αριστο αποτέλεσμα!

Η ΠΑΡΜΠΡΙΖ ΝΙΚΗΤΑΣ δραστηριοποιείται  -με επιτυχία - στο χώρο της αποθήκευσης και διανομής κρυστάλλων αυτοκινήτων στην Ελλάδα.  Αν τα κρύσταλλα του αυτοκινήτου σας έχουν κάποια ρωγμή, το εκπαιδευμένο προσωπικό της εταιρίας βρίσκει και παρέχει άμεση λύση, είτε πρόκειται για μία απλή επισκευή, είτε για αντικατάσταση.
Καλέστε: 2109223426 2109231568

Διαθέτει κρύσταλλα για όλους τους τύπους των οχημάτων (επιβατικών, φορτηγών), με μία πλήρη γκάμα ανταλλακτικών από γνωστές εταιρίες πρώτης τοποθέτησης όπως AGC, Pilkington, Guardian κ.α.
Πέρα από την επισκευή και αντικατάσταση κρυστάλλων η εταιρία παρέχει και μία σειρά από  one stop shop υπηρεσίες όπως:
  • Τοποθέτηση αντηλιακών μεμβρανών
  • Επισκευή και τοποθέτηση λάστιχων σε θύρες και πορτ-μπαγκάζ
  • Επισκευή και τοποθέτηση μηχανισμών παραθύρων
  • Ανταλλακτικά κρυστάλλων καθρεφτών
  • Αδιαβροχοποίηση κρυστάλλων
  • Επιδιόρθωση φαναριών
  • Τοποθέτηση μεμβρανών αλλαγής χρώματος
  • Τοποθέτηση μεμβράνης προστασίας χρώματος
  • Κατασκευή επιγραφών επαγγελματικών οχημάτων
ΠΑΡΜΠΡΙΖ ΝΙΚΗΤΑΣ
Καλέστε: 2109223426 2109231568
Δείτε με 1 κλικ:
https://www.nikitas.gr/