CarPlan Demon: Η αναγνωρισμένη επιλογή για την φροντίδα του αυτοκινήτου!

CarPlan Demon: Η αναγνωρισμένη επιλογή για την φροντίδα του αυτοκινήτου!

2997 Επισκέψεις στο άρθρο

Για εσένα που αναζητείς ολοκληρωμένες λύσεις για την περιποίηση του αυτοκινήτου σου, η σειρά CarPlan Demon ήρθε σχεδιασμένη για να καλύψει όλες τις ανάγκες σου! Επωφελήσου ΤΩΡΑ από τη μοναδική προσφορά της Auto Planet. Αγόρασε 3 προϊόντα του 1 λίτρου της σειράς CarPlan Demon και το 4ο θα είναι ΔΩΡΟ!

PERAMAX
BOUDAKA MAHMOUD ABDULWAHAB-MAXMOUT EXHAUST

Γνώρισε τις σειρές προϊόντων CarPlan Demon…

  1. Σαμπουάν για το πλύσιμο του αυτοκινήτου

CarPlan Demon Foam Σαμπουάν Για Αφροποιητή

Το CarPlan Demon Foam, είναι το ιδανικό σαμπουάν αυτοκινήτου για χρήση με αφροποιητή. Είναι ειδικά σχεδιασμένο για να δημιουργεί πυκνό αφρό που προσκολλάται στη βαφή του οχήματος, αφαιρώντας αμέσως την βρωμιά και τους ρύπους από την επιφάνεια. Είναι διαθέσιμο σε συσκευασία του 1 λίτρου, 2 λίτρων και 5 λίτρων.

Ανακάλυψε όλα τα CarPlan Demon Foam ΕΔΩ.
  1. Υγρά Γενικού Καθαρισμού

CarPlan Demon Machine Υγρό Γενικού Καθαρισμού

Το ιδανικό προϊόν γενικού καθαρισμού για το εξωτερικό του αυτοκινήτου! Αφαιρεί εύκολα και γρήγορα τη βρωμιά από το αμάξωμα. Με ένα ψέκασμα διαλύεται το λάδι, το γράσο, τα περιττώματα πουλιών και οι χυμοί δέντρων.

Ανακάλυψέ το στο Auto Planet  ΕΔΩ.

CarPlan Demon Clean Υγρό Ισχυρού Καθαρισμού Εσωτερικού / Εξωτερικού

Υγρό ισχυρού καθαρισμού για το εσωτερικό αλλά και το εξωτερικό του αυτοκινήτου. Αφήνει καθαρές όλες τις επιφάνειες του αυτοκινήτου  με ένα αναζωογονητικό άρωμα εσπεριδοειδών.

Ανακάλυψέ το ΕΔΩ με 25% ΕΚΠΤΩΣΗ κι επωφελήσου!
  1. Καθαριστικά για τις ζάντες του αυτοκινήτου

CarPlan Demon Wheels Καθαριστικό Ζαντών

Η ειδική σύνθεση του CarPlan Demon Wheels, καθαρίζει αποτελεσματικά τις ζάντες του αυτοκινήτου. Η ενεργή φόρμουλα αφαιρεί γρήγορα τη σκόνη από τα φρένα, τη βρωμιά από τον δρόμο και το λάδι. 

Ανακάλυψέ το με ένα κλικ στο ηλεκτρονικό κατάστημα της Auto Planet ΕΔΩ.
  1. Υγρά Γυαλίσματος για λάμψη του αυτοκινήτου

CarPlan Demon Shine Υγρό Γυαλίσματος Υδροφοβικό

Το υγρό γυαλίσματος CarPlan Demon Shine, έρχεται με σύνθεση που προσφέρει κορυφαία γυαλάδα, παρέχοντας άψογο φινίρισμα. Ενισχύει σε βάθος όλους τους τύπους χρώματος ενώ η λάμψη που παρέχει διαρκεί για εβδομάδες.

Δες το με ένα κλικ στο autoplanet.gr ΕΔΩ.
  1. Καθαριστικά για το εσωτερικό του αυτοκινήτου

CarPlan Demon Fabric Σαμπουάν Καθαρισμού Για Ταπετσαρία

Το εσωτερικό του αυτοκινήτου απαιτεί εξίσου φροντίδα. Το CarPlan Demon Fabric, είναι σαμπουάν καθαρισμού σε σπρέι για ταπετσαρίες, υφάσματα και μοκέτες. Αφαιρεί τη βρωμιά και αφήνει άρωμα φρεσκάδας στο εσωτερικό του αυτοκινήτου.

Ανακάλυψέ το με ένα κλικ ΕΔΩ και με 25% ΕΚΠΤΩΣΗ.

CarPlan Demon Fresh Σπρέι Απόσμησης

Για να απομακρύνεις τις δυσάρεστες οσμές από το εσωτερικό του αυτοκινήτου, το CarPlan Demon Fresh, είναι το ιδανικό προϊόν.

Απόκτησε κι εσύ άρωμα φρεσκάδας στο εσωτερικό του αυτοκινήτου σου με ένα κλικ ΕΔΩ.

Ανακάλυψε όλη τη γκάμα προϊόντων CarPlan Demon στο autoplanet.gr με ΕΚΠΤΩΣΗ 25% και παράλληλα μην χάσετε την ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ!!! Με την αγορά 3 μονόλιτρων προϊόντων CarPlan Demon ΔΩΡΟ άλλο 1 μονόλιτρο της επιλογής σας!