Στην Pole Position Angelidis & Co θα βρείτε τις χιονοαλυσίδες IDEAL και τις χιονοκουβέρτες SPARCO.

Στην Pole Position Angelidis & Co θα βρείτε τις χιονοαλυσίδες IDEAL και τις χιονοκουβέρτες SPARCO.

Facts για τις αντιολισθητικές αλυσίδες & προτάσεις αγοράς

1442 Επισκέψεις στο άρθρο

Οι αντιολiσθητικές αλυσίδες είναι το απαραίτητο αξεσουάρ ασφάλειας που πρέπει να έχεις αν πρόκειται να οδηγήσεις σε χιονισμένους δρόμους. Πόσα πράγματα όμως ξέρεις για αυτές;

Grammes Restaurant Cafe
PLAKA PARKING

Η αρχή έγινε το 1904

Οι αλυσίδες αυτοκινήτου εφευρέθηκαν επίσημα το 1904 από τον Harry D. Weed από την Canastota της Νέας Υόρκης. Η θεωρία των αλυσίδων ελαστικών είναι στην πραγματικότητα παλαιότερη, καθώς ο Weed είχε αρχικά την ιδέα όταν παρακολούθησε κάποιους οδηγούς να τυλίγουν σκοινί και αμπέλι γύρω από τα ελαστικά τους για να περάσουν από  λάσπη και χιόνι.

Απέκτησε το αμερικανικό δίπλωμα ευρεσιτεχνίας 0.768.495 για τις αντιολισθητικές αλυσίδες ελαστικών, τις οποίες ονόμασε «Grip-Tread for Pneumatic Tires». Αυτή ήταν μια επαναστατική δημιουργία για ταξίδια, καθώς κατά τη διάρκεια του χρόνου σχεδόν κανείς στις βορειοανατολικές περιοχές δεν μπορούσε να οδηγήσει κατά τη διάρκεια του χειμώνα, λόγω της δυσκολίας.

Αυτή η εφεύρεση συνέβαλε στην αύξηση της χρήσης των αυτοκινήτων και τους επέτρεψε να καταργήσουν σταδιακά άλλες μορφές μεταφοράς στο Βορρά.

Με μία ιστορία άνω των 100 ετών, η τεχνολογία των αντιολισθητικών αλυσίδων έχει αναπτυχτεί τόσο στα υλικά κατασκευής όσο και στην ευκολία τοποθέτησης. Είτε με ειδικά κράματα μετάλλου είτε με πλαστικού, εγγυούνται ασφαλές οδήγημα σε χείριστες καιρικές συνθήκες. Πλέον υπάρχουν και πάνινες χιονοκουβέρτες οι οποίες αγκαλιάζουν ολόκληρο το ελαστικό.

 

Κοινοποίησέ το »

Μερικές top επιλογές από την Pole Position Angelidis & Co

Οι αντιολισθητικές αλυσίδες IDEAL μια υψηλής ποιότητας προϊόν με πιστοποίηση TUV και ONORM σχεδιασμένη για χρήση στα αυτοκίνητα με ή χωρίς ABS.

Το μέγεθος (9-16mm) εξασφαλίζει επαρκή αντοχή χωρίς υπερβολική προεξοχή από το ελαστικό που σημαίνει μέγιστη απόσταση από το φτερό του οχήματος.

Οι αλυσίδες χιονιού είναι η ιδανική λύση για τις επικίνδυνες συνθήκες οδήγησης.

Είναι ένα προϊόν υψηλής ποιότητας και εύκολης εφαρμογής που συνάδει με τις Ευρωπαϊκές νομοθεσίες..

• Ατσάλινες αλυσίδες χιονιού.
• Συμβατό με ABS
• Συμβατό με ESP
• Εξαιρετικά ανθεκτικοί κρίκοι.
• Προέλευση: Ισπανία
 
Δείτε περισσότερα πατώντας στον παρακάτω σύνδεσμο
https://www.angelidis.gr/category.asp?offset=0&cid=63&sDate=&sModel=&sBrand=&bid=20
 

Οι χιονοκουβέρτες SPARCO είναι από ελαφρύ και ανθεκτικό ύφασμα. Γρήγορες και εύκολες στη συναρμολόγηση, εξασφαλίζουν αθόρυβη και χωρίς κραδασμούς οδήγηση. Δεν χρειάζεται να αφαιρούνται κατά την οδήγηση γιατί έχουν σχεδιαστεί για να αποφεύγουν τη φθορά του ελαστικού σε συνθήκες εναλλαγής πάγου και χιονιού και τυχόν μικρών ελαττωμάτων της ασφάλτου.
Συσκευασμένα σε ζευγάρια σε πρακτική φορητή τσάντα με φερμουάρ. Περιλαμβάνεται ένα ζευγάρι γάντια.

  • Γρήγορη και εύκολη εγκατάσταση.
  • Καμία φθορά στα ελαστικά.
  • Για οδική χρήση μόνο με χιόνι ή πάγο.
  • Περιλαμβανει 1 σετ γάντια.
  • Με 5 μεγέθη, η γκάμα καλύπτει το 100% των ελαστικών.
 Δείτε περισσότερα πατώντας στον παρακάτω σύνδεσμο
https://www.angelidis.gr/category.asp?cid=64&sDate=&sBrand=&sModel=&bid=16
 

Συνέχεια του άρθρου >>>