Δωρεάν επισκευή και με ασφάλεια!

3271 Επισκέψεις στο άρθρο

Παρότι οι περισσότεροι από εμάς #menoume spiti. Άνθρωποι είμαστε, άτυχες στιγμές υπάρχουν. Αν έχετε στο παρμπρίζ σας χτύπημα ή ρωγμή. Μπορείτε να την επισκευάσετε . Αρκούν 30΄. Αν έχετε ασφάλιση, η επισκευή παρμπρίζ είναι συνήθως δωρεάν και δεν επηρεάζει το ασφαλιστικό σας bonus malus.

ΥΔΡΟΓΕΙΟΣ

Αν κάποιο κρύσταλλο του αυτοκινήτου σας έχει υποστεί ζημιά,  μπορείτε να απευθυνθείτε στους εξειδικευμένους τεχνικούς του δικτύου της γνωστής αλυσίδας Glassdrive. Θα σας βοηθήσουν να αποφασίσετε αν το παρμπρίζ σας μπορεί να επισκευαστεί ή χρειάζεται αντικατάσταση. Η επισκευή του παρμπρίζ μπορεί να σας γλιτώσει από την αντικατάστασή του. Η επισκευή διαρκεί μόνο 20-30΄. Μία απαραίτητη (για την οΔΙΚΗ ΣΑΣ ασφάλεια) επισκευή που μπορεί να σας γλιτώσει από μπελάδες και να σας εξοικονομήσει χρήματα.


Οpen and Safe as usual !
Μετά τα πρόσφατα μέτρα απαγόρευσης της κυκλοφορίας που ισχύουν στην χώρα μας, η Glassdrive ενημέρωσε ότι η μετάβαση από και προς τους σταθμούς Glassdrive θεωρείτε μετάβαση σε κατάστημα πρώτης ανάγκης («μετάβαση σε εν λειτουργία κατάστημα προμηθειών αγαθών πρώτης ανάγκης, όπου δεν είναι δυνατή η αποστολή τους» και επιτρέπεται με έναν από τους γνωστούς πλέον τρόπους (π.χ. στέλνοντας SMS στον αριθμό 13033 χωρίς χρέωση).

Kαλέστε:  2105593976
Δείτε: www.Glassdrive.gr

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΘΡΑΥΣΗ ΚΡΥΣΤΑΛΛΩΝ

  • ΠΑΡΜΠΡΙΖ ΝΙΚΗΤΑΣ

    ΠΑΡΜΠΡΙΖ ΝΙΚΗΤΑΣ

    Η ΠΑΡΜΠΡΙΖ ΝΙΚΗΤΑΣ είναι η ηγέτιδα εταιρεία αποθήκευσης και διανομής κρυστάλλων αυτοκινήτων στην Ελλάδα. Ειδικεύεται στην εισαγωγή και διανομή όλων των τύπων κρυστάλλων επιβατικών και φορτηγών αυτοκινήτων για Ευρωπαϊκά, Ασιατικά και Αμερικάνικα μοντέλα που κυκλοφορούν στην Ελλάδα,  με διαθεσιμότητα που αγγίζει το 100%.

     2109228481 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ