LPG: Προσέχεις πού βάζεις και είσαι ήσυχος με όλα τα οφέλη του!

LPG: Προσέχεις πού βάζεις και είσαι ήσυχος με όλα τα οφέλη του!

18051 Επισκέψεις στο άρθρο

Βλέποντας τις τιμές των καυσίμων, όλο και περισσότεροι στρέφονται στο υγραέριο στο αυτοκίνητο – LPG καθώς με αυτό «καίνε» λιγότερο από τα μισά σε σχέση με την βενζίνη. Η μετατροπή σε υγραεριοκίνητο είναι μία λύση – επένδυση. Με γρήγορη απόσβεση. Κίνδυνος μόνο για τους μη προσεκτικούς, το νοθευμένο καύσιμο!

coral gas
MASTER DIRECT

Οι τιμές των καυσίμων έχουν γίνει αρκετά «ρευστές» στις μέρες μας, ενώ εν μέσω ενεργειακών κρίσεων και εξελίξεων σε παγκόσμιο επίπεδο, έχουν παραμείνει σε υψηλά επίπεδα χωρίς να φαίνεται κάποιο «φως στο τούνελ» στο προσεχές μέλλον. Το LPG, κοινώς το υγραέριο, είναι η ιδανικότερη λύση απέναντι στην ακρίβεια της βενζίνης και του diesel, όντας σταθερά το οικονομικότερο καύσιμο της αγοράς. Αυτό από μόνο του, αποτελεί ακράδαντο επιχείρημα για πολλούς που θέλουν ή έχουν προχωρήσει στην ανάλογη μετατροπή του οχήματός τους.
 
Δεν είναι λίγοι αυτοί λοιπόν, που θεωρούν τη μετατροπή του βενζινοκίνητου τους σε διπλού καυσίμου (βενζίνη και υγραέριο) μία σημαντική επένδυση, της οποίας το κόστος μπορούν να αποσβέσουν μέσα σε λίγους μήνες, από την διαφορά κατανάλωσης!

Κυριολεκτικά «καίγοντας λιγότερο από τα μισά» σε σύγκριση με τη βενζίνη. Δεν είναι αμαρτία οπότε, ειδικά τέτοιες εποχές, να έχετε επενδύσει στη μετατροπή (ή αγορά) υγραεριοκίνητου και να την «πατήσετε» με έξτρα έξοδα και προβλήματα στον κινητήρα από νοθευμένο υγραέριο;
 

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Συνέχεια του άρθρου >>>

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΥΓΡΑΕΡΙΟ (LPG)