Εντελώς διαφορετική μορφή, από αυτή που γνωρίζουμε, αναμένεται να έχει η δεύτερη γενιά του Kia Soul.

Εντελώς διαφορετική μορφή, από αυτή που γνωρίζουμε, αναμένεται να έχει η δεύτερη γενιά του Kia Soul.

Νέο Kia Soul μέσα στο 2013

(31/7/2012)

Τέσσερα χρόνια μετά το ντεμπούτο του Soul, στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Παρισιού, η Kia επιβεβαιώνει την πρόθεσή της να παρουσιάσει ένα ολοκαίνουριο μοντέλο, μέσα στο 2013.

Λεπτομέρειες, ασφαλώς, δεν έχουν δημοσιοποιηθεί, ωστόσο στελέχη της κορεατικής φίρμας επιβεβαιώνουν ότι έχει φτάσει το πλήρωμα του χρόνου -μετά από ένα πολύ περιορισμένο facelift, το 2011- για να παρουσιαστεί η δεύτερη γενιά του Kia Soul, μέσα στο 2013. 
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, όπως αυτές διαρρέουν σε διεθνή ΜΜΕ, εξετάζεται σοβαρά το ενδεχόμενο να υιοθετηθούν οι σχεδιαστικοί νεωτερισμοί, με την προεξέχουσα μάσκα και τα δυναμικά χαρακτηριστικά, όπως τους είδαμε στα νέα Kia Forte και Quoris.
Η κορεατική φίρμα προσβλέπει σε σημαντική αύξηση πωλήσεων για το επόμενο έτος, και πιο συγκεκριμένα για την Ευρωπαϊκή αγορά. Σε αυτό θα βοηθήσουν νέα προϊόντα, αλλά και νέες στρατηγικές.
Μάλιστα ο υπεύθυνος της Kia Ευρώπης, Paul Philpott, ανέφερε ότι ο στόχος για το 2013 είναι τα 400.000 οχήματα που αντιστοιχεί σε 3,1 % μεριδίου, καθώς και ότι μέσα στο έτος, θα παρουσιαστεί ένα ακόμα minivan, που θα πλαισιώσει τη γκάμα.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

home pro
moto