Οι αμερικάνικες αρχές εξετάζουν σοβαρά το ενδεχόμενο της εμπλοκής της Bosch στο σκάνδαλο VW.

Οι αμερικάνικες αρχές εξετάζουν σοβαρά το ενδεχόμενο της εμπλοκής της Bosch στο σκάνδαλο VW.

Και η Bosch στο σκάνδαλο;

1.832 Επισκέψεις στο άρθρο (20/11/2015)

Οι αμερικάνικες αρχές έβαλαν στο στόχαστρό τους την Bosch και διερευνούν το αν και κατά πόσο είχε συμμετοχή στο dieselgate.

Οι αμερικάνικες αρχές δεν λένε να αφήσουν σε ησυχία τους Γερμανούς και είναι διατεθειμένες να φτάσουν έως το τέλος όσον αφορά το σκάνδαλο dieselgate.
Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες, έχουν ξεκινήσει έρευνες σχετικά με την Bosch και το αν και κατά πόσο είχε συμμετοχή στο σκάνδαλο με το παράτυπο λογισμικό της VW.Οι αρχές λογικά σκεπτόμενες διερευνούν το αν η Bosch, η οποία είναι μεγάλος προμηθευτής εξαρτημάτων αυτοκινήτων παγκοσμίως, γνώριζε ή και συμμετείχε στις προσπάθειες της Volkswagen να αποκρύψει τις πραγματικές εκπομπές ρύπων των μοντέλων της.
Σύμφωνα με τις αμερικάνικες αρχές η Bosch κατασκευάζει εξαρτήματα που χρησιμοποιούνται στους κινητήρες των αυτοκινήτων που παρατηρήθηκε παρατυπία. Η ίδια η Bosch παραδέχεται πως κατασκευάζει το λογισμικό για τους πετρελαιοκινητήρες της Volkswagen και όχι μόνο, αλλά η λέει πως η ίδια η VW έχει παραδεχθεί ότι το τροποποίησε.Ο μόνος λόγος για τον οποίο μπορεί να κατηγορηθεί η Bosch είναι να αποδειχθεί οτι γνώριζε για την παρατυπία και την τροποποίηση του λογισμικού, κάτι που θα την καταστήσει συνένοχη. 
Τέλος, η Bosch αποποιήθηκε των ευθυνών της λέγοντας ότι "είμαστε υπεύθυνοι για τα εξαρτήματα και τα λογισμικά που παρέχουμε στις αυτοκινητοβιομηχανίες. Για την τροποποίησή τους ή την ρύθμισή τους την ευθύνη φέρει η εκάστοτε εταιρεία".

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

FORD E-TRANSIT
NISSAN