Test: Mercedes GLC 250 4MATIC
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Test: Mercedes GLC 250 4MATIC

(1/12/2015)

Η νέα Mercedes GLC συνδυάζει, σε ένα κομψό πακέτο, τον premium και τον περιπετειώδη χαρακτήρα κατακτώντας την κορυφή στην κατηγορία των premium μεσαίων SUV.

WhatΆs new
-Στην πλατφόρμα της C-Class
-Κομψή & αεροδυναμική σχεδίαση
-Έμφαση στη ποιότητα και στην ευρυχωρία
-Κορυφαία ποιότητα κύλισης
-Με 46.050 ευρώ
+ Σχεδίαση, άνεση και ποιότητα κύλισης, οδική συμπεριφορά, ευκολία οδήγησης, ευρυχωρία,λειτουργία κιβωτίου, εκτός δρόμου ικανότητες, τεχνολογία
- Απόκλιση θεωρητικής και πραγματικής κατανάλωσης,  χειρισμός συστήματος infotainment, γκάμα κινητήρων
H Mercedes επαναλανσάρει το μεσαίο της SUV μοντέλο με την GLC να μην έχει καμία σχέση με την προκάτοχο GLK. Με τη νέα κατάληξη στο όνομα (C αντί Κ) η γερμανική φίρμα θέλει να δείξει πως το νέο της SUV μοντέλο βασίζεται στην πλατφόρμα Modular Rear Architecture, όπως και η C-Class.Η αποστασιοποίηση της GLC από την GLK είναι εμφανής και από τη νέα σχεδίαση. Το τετραγωνισμενο και γεμάτο ακμές αμάξωμα έδωσε τη θέση του σε ένα πιο μυώδες, γεμάτο καμπύλες σύνολο, που ακολουθεί το πρόσφατο οικογενειακό look της γερμανικής φίρμας, αλλά και που συνάδει με τα θέλω των υποψήφιων αγοραστών τα οποία σύμφωνα με έρευνες δεν επιθυμούν τετραγωνισμένα σχήματα, αλλά αυτά που δείχνουν κομψά και πολυτελή. 
ΕπιβλητικήΤο τελικό αποτέλεσμα δικαιώνει τους σχεδιαστές της Mercedes, τη στιγμή που η μεγάλη μάσκα μπροστά είναι ψαρωτική. Η GLC είναι και ιδιαίτερα αεροδυναμική για τα δεδομένα της κατηγορίας με τον σχετικό συντελεστή να είναι στο 0,32.
Η GLC επιβάλλεται και με τις πληθωρικές της διαστάσεις: Με μήκος 4.656 χλστ. είναι 120 χλστ. μακρύτερη 50 χλστ. φαρδύτερη και 90 χλστ. υψηλότερη από την GLK. Την ίδια στιγμή το μεταξόνιο κέρδιζε 118 χλστ. φτάνοντας στα 2.873 χλστ! Το σπουδαίο όμως είναι πως η GLC παρά την αύξηση των διαστάσεων είναι έως και 80 κιλά ελαφρύτερη από πριν χάρη στην εκτενή χρήση αλουμινίου, συνθετικών υλικών και χάλυβα υψηλής αντοχής.
Με 46.050 ευρώ και πλήρη εξοπλισμόΓια να αποκτήσει κανείς τη νέα Mercedes GLC 250 4 MATIC πρέπει να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη και να βρει 46.050 ευρώ (48.850 ευρώ χωρίς απόσυρση). Η πληρότητα του εξοπλισμού ικανοποιεί απόλυτα και συνδυάζει όλες τις ηλεκτρικές ευκολίες, πολλούς αυτοματισμούς, στοιχεία πολυτέλειας και υψηλή τεχνολογία. Τα έξτρα πάντως είναι πολλά και ανεβάζουν αρκετά το κόστος κτήσης.

Η Mercedes GLC έχει δύο πρόσωπα. 
Αυτό που επικρατεί στην πράξη
είναι το πολυτελές.

Η Mercedes GLC έχει δύο πρόσωπα. Αυτό που επικρατεί στην πράξη είναι το πολυτελές.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

ALL SEASON FALKEN VS GOODYEAR
skoda