Τομέας 1 – Τοp & Best Sellers μοντέλα!

Πιο πλήρης από ποτέ η Kia! Προτάσεις για κάθε γούστο και ανάγκη, από το λιλιπούτειο Picanto και το μικρό Rio, έως το μικρό SUV Stonic και το μεγαλύτερο Sportage. Βάλτε στην εξίσωση και το coupe Crossover, XCeed, που συνδυάζει «περιπετειώδη» χαρακτήρα και τη μόδα της coupe αισθητικής, αλλά και το ηλεκτροκίνητο e-Niro που προσφέρεται πλέον στη χώρα μας και δεν θα ξέρετε τι να πρωτοδιαλέξετε... Δείτε

Kia Rio
Τι ακριβώς προσφέρει το Kia Rio και καταφέρνει να είναι ένα ολοκληρωμένο και πλήρες μοντέλο της μικρής κατηγορίας; Με τι κινητήρες είναι διαθέσιμο και τι τεχνολογίες εφαρμόζει για να προσφέρει κορυφαία ενεργητική ασφάλεια; περισσότερα »

Kia Stonic
Τι αλλαγές έχει το νέο Kia Stonic πέρα από την εμφάνιση; Εφαρμόζει την ήπια υβριδική τεχνολογία της Κia; Φυσικά διατηρεί την πλήρη εργοστασιακή 7ετή εγγύηση της κορεάτικης φίρμας. περισσότερα »

Kia Picanto
Το μίνι Kia Picanto εντυπωσιάζει με την πληθώρα τεχνολογιών που εφαρμόζει για τα δεδομένα τις κατηγορίας του και με τις πολλές διαφορετικές εκδόσεις του. Ποιες ακριβώς είναι αυτές; περισσότερα »

Kia XCeed
Τι τεχνολογία υιοθετεί το Kia XCeed έτσι ώστε εκτός από κομψό και πρακτικό να είναι εξαιρετικά οικονομικό; περισσότερα »

Kia Sportage
Το Kia Sportage τα καταφέρνει περίφημα τόσο στην άσφαλτο, όσο και στο χώμα. Ποια είναι τα όπλα του εκτός από την άνεση και την ευρυχωρία; Υπάρχει τετρακίνητη έκδοση; περισσότερα »

Kia e-Niro
To Κia e-Niro έχει τη δυνατότητα με μόνο μία φόρτιση να διανύσει 485 χιλιόμετρα, παίρνοντας ισχύ από μία μπαταρία ιόντων λιθίου χωρητικότητας 64-kWh, η οποία μέσω ενός φορτιστεί 100 kW έχει τη δυνατότητα να φορτίσει μέχρι το 80% σε 54 λεπτά. Ti άλλες εκπλήξεις κρύβει; περισσότερα »