Το Kia Sportage τα καταφέρνει περίφημα τόσο στην άσφαλτο, όσο και στο χώμα. Ποια είναι τα όπλα του εκτός από την άνεση και την ευρυχωρία; Υπάρχει τετρακίνητη έκδοση;
5 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Το Kia Sportage τα καταφέρνει περίφημα τόσο στην άσφαλτο, όσο και στο χώμα. Ποια είναι τα όπλα του εκτός από την άνεση και την ευρυχωρία; Υπάρχει τετρακίνητη έκδοση;

Kia Sportage

2.663.854 Επισκέψεις στο άρθρο (24/11/2020)

Πόλη ή βουνό, άσφαλτος ή χώμα και λάσπη το Kia Sportage θα ανταπεξέλθει άριστα με όπλο του την άνεση και την ευρυχωρία, τους αποδοτικούς κινητήρες με την υβριδική τεχνολογία και την εξελιγμένη τετρακίνηση.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

 

Το Kia Sportage διαθέτει επιβλητικό παρουσιαστικό. Δεν είναι μόνο τα 4.485 χλστ. μήκους που το ξάνουν να ξεχωρίζει. Είναι το μυώδες παρουσιαστικό με τους τονισμένους θόλους, τα ψηλά τοποθετημένα φωτιστικά σώματα και οι έντονες ακμές. Παράλληλα το δυναμικό του προφίλ πλέκεται αρμονικά με προσεγμένες λεπτομέρειες, όπως η γρίλια της μάσκας και τα χαρακτηριστικά πίσω φώτα, αναδεικνύοντας πέρα από το περιπετειώδες και το εκλεπτυσμένο του χαρακτήρα.



Ευρύχωρη και πολύ ποιοτική καμπίνα
Στο ταμπλό του Kia Sportage κυριαρχούν τα μαλακά υλικά τονίζοντας μαζί με το προσεγμένο φινίρισμα και τις έξτρα ανέσεις την αίσθηση της πολυτέλειας. Συγχρόνως ο εργονομικός σχεδιασμός της καμπίνας και οι άπλετοι χώροι θα σας εξασφαλίσουν ξεκούραστες διαδρομές και ταξίδια για όλη την οικογένεια, ενώ τα 491 λτ. χωρητικότητας του χώρου αποσκευών, η πόρτα του οποίου είναι ηλεκτρικά ανοιγόμενη, θα χωρέσουν όλες σας τις αποσκευές και θα κάνουν ακόμη πιο εύκολη την καθημερινότητα σας. Μια καθημερινότητα που ήδη έχει φροντίσει να κάνει πιο ευχάριστη το infotainment του Sportage, με την μεγάλη οθόνη αφής 8 ιντσών, τις πολλές επιλογές συνδεσιμότητας, την ασύρματη φόρτιση και το προηγμένο ηχοσύστημα της JBL με τα 8 ηχεία.


 
Aσπίδα προστασίας
Εντυπωσιακό είναι το επίπεδο ασφαλείας που παρέχει το Kia Sportage στους επιβάτες, χάρη στο πακέτο DRIVE WiSE, τη διαρκώς αυξανόμενη σειρά συστημάτων υποβοήθησης και άνεσης του οδηγού. Το Kia Sportage διαθέτει τα πάντα σε εξοπλισμό άνεσης και ασφάλειας, από σύστημα υποβοήθησης παρκαρίσματος και κάμερα περιμετρικής θέασης, μέχρι έξυπνο προσαρμοζόμενο cruise control και αυτόνομη πέδηση.



Με κινητήρες νέας γενιάς, υβριδική τεχνολογία και έξυπνη τετρακίνηση
Το Kia Sportage εφοδιάζεται με σύγχρονους κινητήρες πετρελαίου και βενζίνης, οι οποίοι συνδυάζονται είτε με χειροκίνητο κιβώτιο 6 σχέσεων ή με το αυτόματο διπλού συμπλέκτη 7-DCT. Ο 1,6 λτ. τούρμπο βενζινοκινητήρας με ισχύ 177 ίππων υπόσχεται εξαιρετικές επιδόσεις, ενώ ο 1.600άρης diesel σε απόδοση 115 ή 136 ίππων υπόσχεται χαμηλή κατανάλωση και πολιτισμένη λειτουργία. Μάλιστα τα σύνολα πετρελαίου συνεπικουρούνται από ένα ήπιο υβριδικό σύστημα μπαταρίας ιόντων λιθίου 48 Volt για ακόμα χαμηλότερη κατανάλωση, από 4,2 λτ./100 χλμ.. Τέλος, τόσο στην βενζινοκίνητη έκδοση των 177 ίππων όσο και στην diesel των 136 ίππων (ήπια υβριδικά και μη) υπάρχει η δυνατότητα επιλογής τετρακίνησης, για ακόμα περισσότερες εκτός δρόμου ικανότητες.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στο μοντέλο που σας ενδιαφέρει)

Δειτε και τα 98 μοντέλα της Εκθεσης

Mercedes
test center