Τι αλλαγές έχει το νέο Kia Stonic πέρα από την εμφάνιση; Εφαρμόζει την  ήπια υβριδική τεχνολογία της Κia; Φυσικά διατηρεί την πλήρη εργοστασιακή 7ετή εγγύηση της κορεάτικης φίρμας.
5 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Τι αλλαγές έχει το νέο Kia Stonic πέρα από την εμφάνιση; Εφαρμόζει την ήπια υβριδική τεχνολογία της Κia; Φυσικά διατηρεί την πλήρη εργοστασιακή 7ετή εγγύηση της κορεάτικης φίρμας.

Kia Stonic

2.664.673 Επισκέψεις στο άρθρο (24/11/2020)

Το νέο Kia Stonic δεν είναι ένα συνηθισμένο SUV, αλλά κάτι πολύ παραπάνω. Η δυναμική του σχεδίαση συναντά το οδηγικό του ταπεραμέντο συνθέτοντας ένα ελκυστικό αποτέλεσμα, το οποίο ολοκληρώνεται ιδανικά από την ήπια υβριδική τεχνολογία.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

 

Το νέο Kia Stonic γοητεύει με την πρώτη ματιά. Η δυναμική του σχεδίαση με την τολμηρή μάσκα, τα περιμετρικά προστατευτικά πλαστικά και τα νέα φωτιστικά σώματα LED, προσδίδουν μοντέρνο και νεανικό στιλ. Παράλληλα οι αεροδυναμικές γραμμές και ο μυώδης σχεδιασμός αποκαλύπτουν τον περιπετειώδη και γεμάτο αυτοπεποίθηση  χαρακτήρα του.



Σύμμαχoς στην καθημερινότητα
Το εσωτερικό του νέου Kia Stonic είναι σχεδιασμένο για να καλύψει κάθε σου ανάγκη. Ο νεανικός διάκοσμος, που τονίζεται από τις πολλές επιλογές εξατομίκευσης, έχει οδηγοκεντρική προσέγγιση για μεγαλύτερη εργονομία και ασφάλεια, ενώ οι χρηστικές λύσεις, όπως τα διαιρούμενα και αναδιπλούμενα πίσω καθίσματα, θα αναδείξουν τη δραστήρια προσωπικότητά σας, μεταφέροντας τα πάντα, από τον εξοπλισμό για extreme sports μέχρι και ποδήλατα. Βέβαια, το νέο Kia Stonic ξεχωρίζει και τεχνολογικά, με τη στάνταρ οθόνη αφής υψηλής ευκρίνειας 8 ιντσών να διαδραματίζει κεντρικό ρόλο σε όλες τις λειτουργίες. Προβάλετε ασύρματα τις εφαρμογές στο κινητό σας μέσω Android Auto και Apple CarPlay, πλοηγηθείτε στους χάρτες ή άπλα διαλέξτε τη μουσική που σας ταιριάζει…



Με δυναμισμό και ασφάλεια στο δρόμο
Το νέο Kia Stonic απολαμβάνεις να το οδηγείς. Το ακριβές και άμεσο σύστημα διεύθυνσης και το άκαμπτο πλαίσιο διαμορφώνουν ένα σπορτίφ και αποτελεσματικό χαρακτήρα στο δρόμο, ενώ η αυξημένη απόσταση από το έδαφος αποτελεί τον καλύτερο σύντροφο στις περιπετειώδεις εξορμήσεις σας. Πάντως είτε στην άσφαλτο, είτε εκτός δρόμου, το νέο Kia Stonic διαθέτει πληθώρα συστημάτων υποβοήθησης και ασφάλειας, όπως αυτόματο φρενάρισμα σε περίπτωση ανάγκης, μεγιστοποιώντας την προστασία που σας προσφέρει.



Με ήπια υβριδική τεχνολογία
Το νέο Kia Stonic εφοδιάζεται με εξελιγμένα κινητήρια σύνολα που ενσωματώνουν ήπια υβριδική τεχνολογία 48V, για ακόμη καλύτερη απόδοση και κατανάλωση από μόλις 4,2 λτ./100 χλμ.. Πρωταγωνιστής είναι ο αποδοτικός τούρμπο κινητήρας 1,0 λτ. σε απόδοση 100 ή 120 ίππων, ο οποίος στις ήπια υβριδικές εκδόσεις συνεργάζεται και με το καινούριο πρωτοποριακό χειροκίνητο κιβώτιο i-MT 6 σχέσεων ή με το αυτόματο DCT 7 ταχυτήτων. Τη γκάμα τέλος συμπληρώνει ένα ατμοσφαιρικό σύνολο 1,2 λτ. με απόδοση 84 ίππων, με πιο αστικό προσανατολισμό και πολύ ισορροπημένη λειτουργία.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στο μοντέλο που σας ενδιαφέρει)

Δειτε και τα 98 μοντέλα της Εκθεσης

ELASTIKA 2024
OPEL