Το μίνι Kia Picanto εντυπωσιάζει με την πληθώρα τεχνολογιών που εφαρμόζει για τα δεδομένα τις κατηγορίας του και με τις πολλές διαφορετικές εκδόσεις του. Ποιες ακριβώς είναι αυτές;
5 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Το μίνι Kia Picanto εντυπωσιάζει με την πληθώρα τεχνολογιών που εφαρμόζει για τα δεδομένα τις κατηγορίας του και με τις πολλές διαφορετικές εκδόσεις του. Ποιες ακριβώς είναι αυτές;

Kia Picanto

2.664.841 Επισκέψεις στο άρθρο (24/11/2020)

Το Kia Picanto εντυπωσιάζει με την άνεση που κινείται στην  πόλη τραβώντας τα βλέμματα πάνω του, ενώ ταυτόχρονα εκπλήσσει ευχάριστα με το τεχνολογικό του προφίλ και τις πολλές διαφορετικές εκδόσεις για να διαλέξεις αυτή που σου ταιριάζει.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

 

Το Kia Picanto είναι ένα μοντέλο ιδανικό για να κατακτήσεις την πόλη, ενώ ταυτόχρονα προσφέρει στον οδηγό του μια εμπειρία οδήγησης ανώτερης κατηγορίας. Η εμφάνισή του είναι «ερωτεύσιμη» με την πρώτη ματιά καθώς οι στιλάτες καμπύλες, η δυναμική μάσκα με την κομψή γρίλια και τον μεγάλο αεραγωγό, αλλά και τα αιχμηρά φωτιστικά σώματα συνθέτουν ένα νεανικό και μοντέρνο σύνολο που κερδίζει τις εντυπώσεις του αγοραστικού κοινού.



Aνετο, έξυπνο και ευρύχωρο
Στο Kia Picantο το μοναδικό compact στοιχείο είναι μάλλον οι…  εξωτερικές διαστάσεις, αφού το εσωτερικό του είναι  από τα πιο ευρύχωρα της κατηγορίας. Συγκεκριμένα, το λιλιπούτειο μικρό μπορεί να φιλοξενήσει 5 επιβάτες, ενώ ο χώρος αποσκευών είναι στα 255 λίτρα, νούμερο που μπορεί να συγκριθεί με μοντέλα μεγαλύτερης κατηγορίας. Μάλιστα, το πορτ-μπάγκάζ διαθέτει διπλό πάτο, κάτι που θα σας βολέψει πολύ στην καθημερινή χρήση. Επίσης, στη σύγχρονη αισθητικά και ποιοτική καμπίνα του Picanto, θα συναντήσουμε πληθώρα εξοπλισμού έξυπνων και άνετων επιλογών, μοναδικών στη κατηγορία και επιπροσθέτως πολλές επιλογές εξατομίκευσης για να ταιριάζει περισσότερο με εσάς.



Με τεχνολογίες που ξεχωρίζουν
Το υψηλό επίπεδο κατασκευής του Picanto συμπληρώνουν οι τεχνολογικές πινελιές, επίκεντρο των οποίων είναι η εξαιρετικά ευκρινής οθόνη αφής των 7ΆΆ με κάμερα οπισθοπορείας. Συνδέστε το smartphone σας μέσω Android Autoκαι Apple CarPlay™, χρησιμοποιήστε το navigation για να βρείτε την πιο σύντομη διαδρομή και φορτίστε ασύρματα το κινητό σας  στον ειδικό χώρο της κεντρικής κονσόλας. Το τεχνολογικό υπόβαθρο του Kia Picanto ολοκληρώνει το DRIVE WiSE, ένα πλήρες πακέτο συστημάτων υποβοήθησης και ασφάλεια με λειτουργία Αυτόνομης Πέδησης Ανάγκης.



Crossover, GΤ και έως 100 ίππους
Το Kia Picanto ξεχωρίζει και για τις πολλές, διαφορετικές του εκδόσεις που διευρύνουν τη γκάμα των επιλογών. Η περιπετειώδης X-Line διαθέτει  στοιχεία από τα SUV της φίρμας, όπως προστατευτικά σπόιλερ και ποδιές, αλλά και ψηλότερη θέση οδήγησης. Αν πάλι προτιμάτε περισσότερο δυναμισμό η έκδοση GT-Line με το σπορτίφ φινίρισμα και στοιχεία, όπως η διπλή εξάτμιση και το flat-bottom τιμόνι, θα ικανοποιήσει πλήρως τα πιο επιθετικά ένστικτά σας.



Σε κάθε περίπτωση, όποια έκδοση και να επιλέξετε, συνδυάστε τη με ένα από τα αποδοτικά και οικονομικά σύνολα που ταιριάζει στο οδηγικό σας στυλ. Από τον ατμοσφαιρικό 1,0 MPI με κατανάλωση 4,4 λτ/100 χλμ., τον ισορροπημένο 1,2 MPI των 84 ίππων, μέχρι με τον τούρμπο 1,0 T-GDI με 100 ίππους, τον ιδανικό σύμμαχο ακόμα και για τις πιο μακρινές διαδρομές.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στο μοντέλο που σας ενδιαφέρει)

Δειτε και τα 98 μοντέλα της Εκθεσης

peugeot
NISSAN