Τομέας 1 – Τοp & Best Sellers μοντέλα!

Το μεσογειακό ταμπεραμέντο συναντά της γερμανική τεχνογνωσία και το αποτέλεσμα είναι μια πληρέστατη γκάμα, από τα κόμπακτ Ibiza και Arona στα Crossover, έως τα οικογενειακά Leon και Ateca. Τα μικρά της μάλιστα προσφέρονται και σε εκδόσεις φυσικού αερίου που ρίχνουν στα τάρταρα το κόστος μετακίνησης. Παράλληλα, η CUPRA από «πειραχτήρι» της SEAT, γίνεται ξεχωριστή μάρκα που λειτουργεί υπό τη σκέπη της τελευταίας, αλλά δημιουργεί ολόδικά της μοντέλα, με πρωτότοκο το Formentor.

SEAT Arona
Το Arona, το μικρό SUV της SEAT, προσφέρεται με μια μεγάλη γκάμα κινητήρων, ενώ το σπορτίφ ταμπεραμέντο του το βάζει στη λίστα των fun2drive της κατηγορίας. Δες πως τα πηγαίνει στο δρόμο, πόσο «καίει» και πόσο κοστίζει… περισσότερα »

SEAT Ibiza & Arona CNG
Το μικρό Ibiza και το compact crossover Arona της SEAT μεταξύ άλλων μοιράζονται το ίδιο σύστημα κίνησης που επιτρέπει την καύση και φυσικού αερίου (CNG). Πόσα άλογα είναι και γιατί με 10 ευρώ κάνουν πάνω 300 χιλιόμετρα; Ποια είναι η συνδυαστική τους αυτονομία; περισσότερα »

SEAT Ateca
Τι κάνει ξεχωριστό το πρώτο SUV στην ιστορία της SEAT; Τι αλλαγές έχει η ανανεωμένη του έκδοση και ποια είναι τα πλεονεκτήματα του ισπανικού C-SUV έναντι στον εσωτερικό ανταγωνισμό των αντίστοιχων μοντέλων της VW και της Skoda; περισσότερα »

SEAT Ibiza
Tο 5ης γενιάς Ibiza ήρθε πιο μεγάλο από ποτέ, με νέα πλατφόρμα και φρέσκες τεχνολογίες. Πόσο VW Polo κρύβει μέσα του; Ποια είναι τα κρυμμένα του μυστικά που θα το κρατήσουν ζωντανό στη μάχη των πωλήσεων της ελληνικής αγοράς; περισσότερα »

SEAT Leon
Με μεσογειακό ταμπεραμέντο σε σχεδίαση και οδική συμπεριφορά το νέο SEAT Leon ήρθε πλήρως ψηφιοποιημένο και εξηλεκτρισμένο για να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις της νέας εποχής. Είναι το Golf από την Ισπανία; περισσότερα »

CUPRA Formentor
Το πρώτο μοντέλο που έχει σχεδιαστεί αποκλειστικά για την, ξεχωριστή πλέον, σπορ μάρκα της SEAT είναι έτοιμο να κυκλοφορήσει στην αγορά. Η σιλουέτα του CUPRA Formentor δικαιολογεί απόλυτα τον όρο crossover coupe και χαρακτηρίζεται από τον αιχμηρό σχεδιασμό με πολλές γωνίες και έντονες νευρώσεις. Πλήρως ψηφιοποιημένο είναι το εντυπωσιακό εσωτερικό, ενώ το σπορτίφ προσανατολισμό του μοντέλου ορίζουν οι δύο επιλογές κινητήρα: Mια συμβατική 2,0 TSI με 310 άλογα και μία plug-in υβριδική με συνδυαστική ισχύ 245 ίππων και ηλεκτρική αυτονομία 50 χιλιομέτρων. Αμφότερες οι εκδόσεις διαθέτουν 4κίνηση και αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων διπλού συμπλέκτη επτά σχέσεων. περισσότερα »