4 φωτογραφίες »

Αυτό είναι το νέο πρωτότυπο της Μοbilize, θυγατρικής εταιρείας της Renault, για την ατομική κινητικότητα που προσφέρει άμεση οπτική επαφή με το περιβάλλον χάρη στις σχεδόν διαφανείς πόρτες που διαθέτει.

Mobilize EZ-1

1.526.136 Επισκέψεις στο άρθρο (9/3/2021)

Στην αποκάλυψη του EZ-1 Prototype, ενός νέου concept ατομικής κινητικότητας προχώρησε η Renault μέσω της καινούριας της υπό-μάρκας Mobilize.

H εταιρεία αυτή θα προσφέρει υπηρεσίες στον χώρο των μεταφορών όπως φορτιστές, οικονομική υποστήριξη και συνδρομή σε μια σειρά από υπηρεσίες, όπως επίσης ειδικό λογισμικό.

Το EZ-1 είναι το πρώτο από τα τέσσερα αυτοκίνητα που αναπτύσσει η Mobilize για κοινή χρήση από το κοινό. Πρόκειται για ένα διθέσιο ηλεκτρικό όχημα με 2,3 μέτρα μήκος που προσφέρει σχεδόν ανεμπόδιστη οπτική επαφή με το περιβάλλον χάρη στην εκτενή χρήση γυαλιού που έχει γίνει για την κατασκευή των θυρών.

Η Renault υποστηρίζει πως το Mobilize ΕZ-1 είναι φτιαγμένο από ανακυκλώσιμα υλικά κατά 50% και ότι μετά τον κύκλο ζωής του, θα είναι ανακυκλωθεί έως και 95% χάρη στο εργοστάσιο της φίρμας στο Flins.

«Το πρωτότυπο Mobilize EZ-1 είναι ένα όχημα κινητικότητας για την πόλη. Ευέλικτο και δυναμικό, είναι αντιπροσωπευτικό της νέας μάρκας Mobilize», δήλωσε ο Patrick Lecharpy, διευθυντής Σχεδιασμού της Mobilize.

«Εκτός από αυτοκίνητα, η Mobilize θα προσφέρει ένα ευρύ φάσμα καινοτόμων υπηρεσιών στον τομέα της κινητικότητας, της ενέργειας και των δεδομένων», δήλωσε η Clotilde Delbos, CEO της Mobilize. «Στόχος μας είναι να μεγιστοποιήσουμε τη χρήση αυτοκινήτου με απλουστευμένες και πιο βιώσιμες μετακινήσεις για άτομα και αγαθά, μειώνοντας παράλληλα τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις» πρόσθεσε η Delbos.

ΠροηγούμενοΕπόμενο μοντέλο

SEAT GNHSIA ANTALLAKTIKA
ETRANSIT VS ESPRINTER