VELTSI HOTEL

VELTSI HOTEL

VELTSI HOTEL

VELTSI HOTEL

VELTSI HOTEL

Veltsi Hotel - Φλώρινα

10290 Επισκέψεις στο άρθρο

Το Veltsi Ηotel ανήκει στην κατηγορία των Boutique hotels. Βρίσκεται σε υψόμετρο 1000 μέτρων, ανάμεσα σε πυκνά δάση από βελανιδιές, φλαμουριές, καστανιές και αγριοκορομηλιές.

Απέχει μόλις 14 χμ. από το χιονοδρομικό της Βίγλας – Πισοδερίου, που σημαίνει ότι προτιμάται από τους λάτρεις των χειμερινών σπορ αλλά και τις παρέες που αγαπούν το χειμωνιάτικο μαύρισμα και βυθίζουν τα μάτια τους στις σπίθες από το τζάκι.

Η μοντέρνα κατασκευή του από πέτρα πελεκητή, γυαλί και ξύλο δημιουργεί την αίσθηση του ιδιαίτερου, του ξεχωριστού που κάνει τον χρόνο ανεκτίμητο.

Πέρα από τα προσεγμένα δωμάτια και τους άνετους εσωτερικούς χώρους, το ξενοδοχείο σας προσφέρει μια σειρά από επιλογές σε δραστηριότητες που αφορούν στα ευρωπαϊκά μονοπάτια, ενώ υπάρχει και παιδότοπος.

Η σπάνια χλωρίδα και πανίδα της περιοχής, 45 χμ. από την θεομητορική Πρέσπα, αξίζει να αντικριστεί με γυμνό μάτι αντί να εκθειάζεται απλώς σε περίτεχνες περιγραφές.

 

Δείτε περισσότερα για το ξενοδοχείο.

Δείτε περισσότερα για τη Φλώρινα.

 

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

 

που να μεινετε - ΚΟΖΑΝΗ

  • Aπόλυτη άνεση στις διακοπές

    Επιλέξτε για τη διαμονή σας το Anesis Hotel που βρίσκεται στο κέντρο της πολιτιστικής και επιχειρηματικής δραστηριότητας της Κοζάνης.Για εσάς, που έρχεστε για εργασία ή διασκέδαση το Anesis Hotel σας προσφέρει τη ζεστή και οικογενειακή φιλοξενία του. Το υπεύθυνο και πρόθυμο προσωπικό με τη φιλική και μακρόχρονη πείρα, θα φροντίσει να έχετε μια ευχάριστη διαμονή.
     2461022505 Περισσότερα