VELTSI HOTEL

VELTSI HOTEL

VELTSI HOTEL

VELTSI HOTEL

VELTSI HOTEL

Veltsi Hotel - Φλώρινα

Διαβάστηκε από 9194 αναγνώστες

Το Veltsi Ηotel ανήκει στην κατηγορία των Boutique hotels. Βρίσκεται σε υψόμετρο 1000 μέτρων, ανάμεσα σε πυκνά δάση από βελανιδιές, φλαμουριές, καστανιές και αγριοκορομηλιές.

Απέχει μόλις 14 χμ. από το χιονοδρομικό της Βίγλας – Πισοδερίου, που σημαίνει ότι προτιμάται από τους λάτρεις των χειμερινών σπορ αλλά και τις παρέες που αγαπούν το χειμωνιάτικο μαύρισμα και βυθίζουν τα μάτια τους στις σπίθες από το τζάκι.

Η μοντέρνα κατασκευή του από πέτρα πελεκητή, γυαλί και ξύλο δημιουργεί την αίσθηση του ιδιαίτερου, του ξεχωριστού που κάνει τον χρόνο ανεκτίμητο.

Πέρα από τα προσεγμένα δωμάτια και τους άνετους εσωτερικούς χώρους, το ξενοδοχείο σας προσφέρει μια σειρά από επιλογές σε δραστηριότητες που αφορούν στα ευρωπαϊκά μονοπάτια, ενώ υπάρχει και παιδότοπος.

Η σπάνια χλωρίδα και πανίδα της περιοχής, 45 χμ. από την θεομητορική Πρέσπα, αξίζει να αντικριστεί με γυμνό μάτι αντί να εκθειάζεται απλώς σε περίτεχνες περιγραφές.

 

Δείτε περισσότερα για το ξενοδοχείο.

Δείτε περισσότερα για τη Φλώρινα.

 

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

 

που να μεινετε - ΦΛΩΡΙΝΑ - ΠΡΕΣΠΕΣ

 • Ηρεμία και μαγευτική θέα

  Στην καρδιά του πανέμορφου Νυμφαίου, ο παραδοσιακός ξενώνας «Νύμφες» αποτελέσει το ιδανικό μέρος, όπου θα στεγάσει κάποιος τις ωραιότερες στιγμές του, προσφέροντας απλόχερα μια μαγευτική θέα.
   2386031114 Περισσότερα
 • Αυθεντικό παλιό αρχοντικό

  Ο ξενώνας La Moara στο Νυμφαίο Φλωρίνης θεωρείται εμβληματικός. Λειτούργησε πρώτος όταν ξεκίνησε η αναγέννηση του Νυμφαίου, ανοίγοντας το δρόμο στον ήπιο τουρισμό. Υπήρξε το πρότυπο για την μορφή και την ανάπτυξη των επομένων ξενώνων και ο αρμονικός ομφαλός των πιο σπουδαίων εκδηλώσεων του χωριού.
   2386031377 Περισσότερα
 • Καφές δίπλα στο τζάκι

  Αρχοντικό Bella Toumba. Στο ομορφότερο σημείο του Αμυνταίου Φλωρίνης. Ασύλληπτη θέα στον Αγιο Παντελεήμονα και τη λίμνη Βεγορίτιδα. Υπέροχα δωμάτια, άνετοι κοινόχρηστοι χώροι. Καναπέδες μπροστά στο τζάκι. Πρωτότυπες και περίτεχνες οροφές. Εντυπωσιακές τοιχογραφίες.
   2386061270 Περισσότερα
 • Στο ψηλότερο σημείο

  Ξενώνας Αργυρώ. Στο ψηλότερο σημείο του Νυμφαίου Φλώρινας. Με απίστευτη θέα. Παραδοσιακή φιλοξενία. Πέτρινο αρχοντικό. Φτιαγμένο με αγάπη και μεράκι. Απολαύστε τη διαμονή σας.
   2386031331 Περισσότερα