ΞΕΝΩΝΑΣ ΤΖΑΒΕΛΛΑ

ΞΕΝΩΝΑΣ ΤΖΑΒΕΛΛΑ

ΞΕΝΩΝΑΣ ΤΖΑΒΕΛΛΑ

ΞΕΝΩΝΑΣ ΤΖΑΒΕΛΛΑ

ΞΕΝΩΝΑΣ ΤΖΑΒΕΛΛΑ

Ξενώνας Τζαβέλλα - Βόϊο Κοζάνης

Διαβάστηκε από 9195 αναγνώστες

Ο ξενώνας Τζαβέλλα βρίσκεται μέσα σε μια δασώδη καταπράσινη περιοχή και προσφέρει στους επισκέπτες μοναδική θέα, ησυχία, ηρεμία και άμεση επαφή με τη φύση κάνοντας διάφορες δραστηριότητες όπως πεζοπορία στα πέτρινα μονοπάτια μέσα στο βουνό.

Ζεστασιά και απλότητα χαρακτηρίζουν τον ξενώνα Τζαβέλλα που σας κλείνει πονηρά το μάτι...

Δοκιμάστε πίτες του ταψιού και της γιαγιάς -πρασόπιτα, σπανακόπιτα, τυρόπιτα- και αφεθείτε στις νοστιμιές της ντόπιας, παραδοσιακής κουζίνας: εγγύηση.

Προτιμήστε τις συστάσεις της κουζίνας του ξενώνα στα ντόπια κρέατα και τους μεζέδες. Το κυνήγι αποφέρει καρπούς.

Πεζοπορία στα πέτρινα μονοπάτια μέσα στο βουνό για προχωρημένους ή μη είναι μία από τις έξυπνες επιλογές για εσάς που ξεκλέβετε χρόνο από τη ζωή του γραφείου.

 

Δείτε περισσότερα για τον ξενώνα.

Δείτε περισσότερα για την Κοζάνη.

 

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

 

που να μεινετε - ΦΛΩΡΙΝΑ - ΠΡΕΣΠΕΣ

 • Στο ψηλότερο σημείο

  Ξενώνας Αργυρώ. Στο ψηλότερο σημείο του Νυμφαίου Φλώρινας. Με απίστευτη θέα. Παραδοσιακή φιλοξενία. Πέτρινο αρχοντικό. Φτιαγμένο με αγάπη και μεράκι. Απολαύστε τη διαμονή σας.
   2386031331 Περισσότερα
 • Ηρεμία και μαγευτική θέα

  Στην καρδιά του πανέμορφου Νυμφαίου, ο παραδοσιακός ξενώνας «Νύμφες» αποτελέσει το ιδανικό μέρος, όπου θα στεγάσει κάποιος τις ωραιότερες στιγμές του, προσφέροντας απλόχερα μια μαγευτική θέα.
   2386031114 Περισσότερα
 • Αυθεντικό παλιό αρχοντικό

  Ο ξενώνας La Moara στο Νυμφαίο Φλωρίνης θεωρείται εμβληματικός. Λειτούργησε πρώτος όταν ξεκίνησε η αναγέννηση του Νυμφαίου, ανοίγοντας το δρόμο στον ήπιο τουρισμό. Υπήρξε το πρότυπο για την μορφή και την ανάπτυξη των επομένων ξενώνων και ο αρμονικός ομφαλός των πιο σπουδαίων εκδηλώσεων του χωριού.
   2386031377 Περισσότερα
 • Καφές δίπλα στο τζάκι

  Αρχοντικό Bella Toumba. Στο ομορφότερο σημείο του Αμυνταίου Φλωρίνης. Ασύλληπτη θέα στον Αγιο Παντελεήμονα και τη λίμνη Βεγορίτιδα. Υπέροχα δωμάτια, άνετοι κοινόχρηστοι χώροι. Καναπέδες μπροστά στο τζάκι. Πρωτότυπες και περίτεχνες οροφές. Εντυπωσιακές τοιχογραφίες.
   2386061270 Περισσότερα