Χιονοδρομικό Ελατοχωρίου - Πιερία

  20990 Επισκέψεις στο άρθρο

  Το Χιονοδρομικό παρέχει γρήγορη πρόσβαση από Θεσσαλονίκη αλλά και απίθανη θέα στο Όλυμπο. Δύο snowbar πασίγνωστα για τα σφηνάκια τους που ρέουν άφθονα τις μεσημεριανές ώρες συμπεριλαμβάνονται στα όσο βρίσκει κανείς εδώ.

  Πού βρίσκεται – πώς θα πάτε
  Το Ελατοχώρι (95 χιλιόμετρα από Θεσ/νίκη και 28 από Κατερίνη) βρίσκεται σε ύψος 850 μέτρων και απέχει μόλις 8 χιλιόμετρα από το χιονοδρομικό κέντρο. 

  Το χιονοδρομικό κέντρο
  Στη θέση «Παπά Χωράφι» και σε ύψος 1450 μέτρων θα συναντήσετε το σαλέ του χιονοδρομικού κέντρου. Υπάρχουν καταστήματα ενοικιάσεως ειδών σκι και χώρος στάθμευσης. Οι ενδιαφερόμενοι θα βρουν 6 πίστες, μια για snowmobile και μια μικρή για τους πιτσιρικάδες που κάνουν έλκηθρο. Στις πίστες θα σας μεταφέρουν ένας εναέριος αναβατήρας τύπου καρέκλας και τρεις συρόμενοι. (τηλ. 23510-82993/82994 www.elatohori-ski.gr)

  ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  Tags: ΔΡΑΜΑ
   

  που να μεινετε - ΔΡΑΜΑ

  • Χαλάρωση που «πιάνει παράδεισο»!

   Αν βρεθείς για κάποιο λόγο στη Δράμα και αναζητάς ένα τελείως ξεχωριστό κατάλυμα ή αν θελήσεις να συμπληρώσεις τη χιονοδρομική σου αναψυχή στις πίστες του Φαλακρού με την εμπειρία μιας απολαυστικής φιλοξενίας, τότε θα πρέπει οπωσδήποτε να έρθεις στον Βώλακα και να μείνεις στο Μαρήλια  .
    2523023350, 6945155425 Περισσότερα