Η μεγάλη νικήτρια, κ. Γεωργία Λειμόνη

Ο/η νικητής/τρια του διαγωνισμού για το Manna Gaia!

3033 Επισκέψεις στο άρθρο

Μάθετε τον τυχερό ή την τυχερή που κέρδισε δύο διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο Manna Gaia στην υπέροχη Βόνιτσα.

Η Γεωργία Λειμόνη είναι η μεγάλη νικήτρια του διαγωνισμού του autotriti-touring.gr με μεγάλο δώρο τις 2 διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο Manna Gaia στην υπέροχη Βόνιτσα.

Κατόπιν επικοινωνίας μας η κυρία Λειμόνη μας έστειλε τη φωτογραφία της την οποία και δημοσιεύουμε αλλά και την πιο κάτω σύντομη δήλωση.

«Χαίρομαι που είχα την ευκαιρία και κέρδισα ένα τόσο ωραίο ταξίδι από το αγαπημένο μου περιοδικό Auto Τρίτη!!!»

Ευχαριστούμε όλους για τη συμμετοχή σας αλλά και το ξενοδοχείο Manna Gaia για το δωμάτιο που μας παρείχε!

Μείνετε συντονισμένοι για τους επόμενους διαγωνισμούς!


Μάθετε περισσότερα για τη Βόνιτσα
Η Βόνιτσα αποτελεί ιδανικό ησυχαστήριο για όσους θέλουν να ξεφύγουν για λίγο από τους έντονους ρυθμούς της καθημερινότητας, αλλά και εξαιρετικό ορμητήριο για εκείνους που θέλουν να εκμμεταλλευτούν τη στιγμή και να επισκεφθούν τα δημοφιλή και υπέροχα τοπία που βρίσκονται σε απόσταση αναπνοής!

Ανακαλύψτε την άλλη ομορφιά της Λευκάδας, σε μια εποχή που ο κόσμος είναι λιγότερος και το φυσικό τοπίο αναδεικνύεται στον απόλυτο βαθμό!

Επισκεφθείτε την κοσμοπολίτικη Πρέβεζα για χαλαρές βόλτες στην προκυμαία και ρακομεζέδες στο Σαϊτάν Παζάρ

Κάντε οικοπεριήγηση στον Αμβρακικό Κόλπο και θαυμάστε τα δελφίνια που θα σας συνοδεύουν στη θαλάσσια βόλτα σας με χορευτικές κινήσεις!

Ανακαλύψτε την αρχαία Νικόπολη, μόλις 7 χλμ. από την Πρέβεζα, με τον τεράστιο αρχαιολογικό χώρο και το εξαιρετικά ενδιαφέρον Αρχαιολογικό Μουσείο.