Μαγευτικό δειλινό στα Σύβοτα.

Γνωρίστε τα Σύβοτα, είναι απλά μαγευτικά

22331 Επισκέψεις στο άρθρο

Ανάμεσα στην Πάργα και στην Ηγουμενίτσα σε μια κατάφυτη ακτή, διάσπαρτη με άφθονα ερημονήσια ξεδιπλώνουν τις χάρες τους οι παραλίες των Συβότων. Ένα παραλιακό χωριό, όπου το καταπράσινο τοπίο σμίγει αρμονικά με τα βαθυγάλανα νερά της θάλασσας, ξετυλίγοντας μια εικόνα βγαλμένη από τα παραμύθια.
Τα νερά καθαρά, βαθυγάλαζα, διαυγή και δροσερά αγγίζουν τις ελιές, τα πεύκα και τα πλατάνια που γέρνουν πάνω από τις ακρογιαλιές. Το πάλαι ποτέ μικρό ψαροχώρι βρίσκεται φωλιασμένο στο μυχό απάνεμου κόλπου. Σε μικρή απόσταση από τις πολυσχιδείς ακτές των Συβότων βρίσκονται τα νησάκια Μαύρον Όρος με τον περίφημο πέτρινο φάρο του 1844, Aγιος Νικόλαος, Μικρό και Μεγάλο Μουρτεμένο, Γουρούνι και λίγο βορειότερα το Ξερονήσι.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

 

που να μεινετε - ΓΙΑΝΝΕΝΑ

που να μεινετε - ΠΡΕΒΕΖΑ - ΠΑΡΓΑ - ΣΥΒΟΤΑ

  • Μεράκι, Ήπειρος και πολυτελεία

    Στα παραδοσιακά και γραφικά Σύβοτα, κοντά στο λιμάνι, βρίσκεται το Karvouno Luxury Villas. Μία από τις πιο πλουσιοπάροχες προτάσεις διαμονής στην Ήπειρο με τη ζεστασιά του ξύλου, τη γαλάζια αύρα και τα γήινα χρώματα σας δημιουργεί μία οικεία ατμόσφαιρα και σας κερνά την πιο νόστιμη αστακομακαρονάδα.
     2665093614, 6977224043 Περισσότερα