Μαγευτικό δειλινό στα Σύβοτα.

Γνωρίστε τα Σύβοτα, είναι απλά μαγευτικά

24086 Επισκέψεις στο άρθρο

Ανάμεσα στην Πάργα και στην Ηγουμενίτσα σε μια κατάφυτη ακτή, διάσπαρτη με άφθονα ερημονήσια ξεδιπλώνουν τις χάρες τους οι παραλίες των Συβότων. Ένα παραλιακό χωριό, όπου το καταπράσινο τοπίο σμίγει αρμονικά με τα βαθυγάλανα νερά της θάλασσας, ξετυλίγοντας μια εικόνα βγαλμένη από τα παραμύθια.
Τα νερά καθαρά, βαθυγάλαζα, διαυγή και δροσερά αγγίζουν τις ελιές, τα πεύκα και τα πλατάνια που γέρνουν πάνω από τις ακρογιαλιές. Το πάλαι ποτέ μικρό ψαροχώρι βρίσκεται φωλιασμένο στο μυχό απάνεμου κόλπου. Σε μικρή απόσταση από τις πολυσχιδείς ακτές των Συβότων βρίσκονται τα νησάκια Μαύρον Όρος με τον περίφημο πέτρινο φάρο του 1844, Aγιος Νικόλαος, Μικρό και Μεγάλο Μουρτεμένο, Γουρούνι και λίγο βορειότερα το Ξερονήσι.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

 

που να μεινετε - ΓΙΑΝΝΕΝΑ

  • Αισθητική στην καρδιά των Ιωαννίνων

    Το SΑΖ City Life Hotel βρίσκεται στην καρδιά των Ιωαννίνων, προσφέροντας μια νέα ολοκληρωμένη εμπειρία Hoteling σε όλους όσους το επιλέξουν για τη διαμονή τους, τις συναντήσεις τους, το φαγητό, το ποτό ή τον καφέ τους.
     26510 78888 Περισσότερα
  • Σαν Πασάς στα Ιωάννινα

    Στην καρδιά του ιστορικού κέντρου των Ιωαννίνων, στην ιδανική περιοχή που συνδέει τα σημαντικότερα αξιοθέατα της πόλης, τη λίμνη των Ιωαννίνων και το Κάστρο της με τη σύγχρονη πόλη και το εμπορικό κέντρο, εμπνεύστηκε και δημιουργήθηκε το Ali Pasha Hotel.
     26510 22603 Περισσότερα