Ράφτινγκ στον Βοϊδομάτη.

Rafting στον Βοϊδομάτη

24088 Επισκέψεις στο άρθρο

Ένας άλλος, ιδιαίτερα διασκεδαστικός τρόπος να έρθετε πιο κοντά με την πλούσια φύση της περιοχής είναι να διασχίσετε το φαράγγι κάνοντας rafting! Ο ποταμός Βοϊδομάτης θα ανταμείψει τους πιο τολμηρούς με τα νερά του. Σε άλλα σημεία είναι τόσο γαλήνια που επιτρέπουν στο μάτι να φτάσει μέχρι και στο βυθό, ενώ σε άλλα η ορμή τους θα κόψει την ανάσα ακόμα και στους πιο ριψοκίνδυνους!
Η διαδρομή στον Βοϊδομάτη είναι μαγευτική, αφενός λόγω του υπέροχου τοπίου, αφετέρου λόγω της διαύγειας των νερών του ποταμού. Η διάρκεια της κατάβασης είναι 1,5 ώρες και η απόσταση δεν ξεπερνά τα 5 χλμ. Απευθυνθείτε στο γραφείο υπαίθριων δραστηριοτήτων «NO LIMITS» που έχει ως έδρα την Κόνιτσα στο τηλέφωνο 26550-23777.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

 

που να μεινετε - ΓΙΑΝΝΕΝΑ

  • Αισθητική στην καρδιά των Ιωαννίνων

    Το SΑΖ City Life Hotel βρίσκεται στην καρδιά των Ιωαννίνων, προσφέροντας μια νέα ολοκληρωμένη εμπειρία Hoteling σε όλους όσους το επιλέξουν για τη διαμονή τους, τις συναντήσεις τους, το φαγητό, το ποτό ή τον καφέ τους.
     26510 78888 Περισσότερα
  • Σαν Πασάς στα Ιωάννινα

    Στην καρδιά του ιστορικού κέντρου των Ιωαννίνων, στην ιδανική περιοχή που συνδέει τα σημαντικότερα αξιοθέατα της πόλης, τη λίμνη των Ιωαννίνων και το Κάστρο της με τη σύγχρονη πόλη και το εμπορικό κέντρο, εμπνεύστηκε και δημιουργήθηκε το Ali Pasha Hotel.
     26510 22603 Περισσότερα