Ράφτινγκ στον Βοϊδομάτη.

Rafting στον Βοϊδομάτη

22332 Επισκέψεις στο άρθρο

Ένας άλλος, ιδιαίτερα διασκεδαστικός τρόπος να έρθετε πιο κοντά με την πλούσια φύση της περιοχής είναι να διασχίσετε το φαράγγι κάνοντας rafting! Ο ποταμός Βοϊδομάτης θα ανταμείψει τους πιο τολμηρούς με τα νερά του. Σε άλλα σημεία είναι τόσο γαλήνια που επιτρέπουν στο μάτι να φτάσει μέχρι και στο βυθό, ενώ σε άλλα η ορμή τους θα κόψει την ανάσα ακόμα και στους πιο ριψοκίνδυνους!
Η διαδρομή στον Βοϊδομάτη είναι μαγευτική, αφενός λόγω του υπέροχου τοπίου, αφετέρου λόγω της διαύγειας των νερών του ποταμού. Η διάρκεια της κατάβασης είναι 1,5 ώρες και η απόσταση δεν ξεπερνά τα 5 χλμ. Απευθυνθείτε στο γραφείο υπαίθριων δραστηριοτήτων «NO LIMITS» που έχει ως έδρα την Κόνιτσα στο τηλέφωνο 26550-23777.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

 

που να μεινετε - ΓΙΑΝΝΕΝΑ

που να μεινετε - ΠΡΕΒΕΖΑ - ΠΑΡΓΑ - ΣΥΒΟΤΑ

  • Μεράκι, Ήπειρος και πολυτελεία

    Στα παραδοσιακά και γραφικά Σύβοτα, κοντά στο λιμάνι, βρίσκεται το Karvouno Luxury Villas. Μία από τις πιο πλουσιοπάροχες προτάσεις διαμονής στην Ήπειρο με τη ζεστασιά του ξύλου, τη γαλάζια αύρα και τα γήινα χρώματα σας δημιουργεί μία οικεία ατμόσφαιρα και σας κερνά την πιο νόστιμη αστακομακαρονάδα.
     2665093614, 6977224043 Περισσότερα