Σου αρέσουν και απλά δεν το ξέρεις

15073 Επισκέψεις στο άρθρο

Δεν είναι στις πρώτες επιλογές των τουριστικών οδηγών και επιλογών όμως μια επίσκεψη σε αυτές θα σε κάνει να καταλάβεις πως σου αρέσουν αλλά δεν το ήξερες.

Μετά το πρώτο μέρος για τις πόλεις που μας αρέσουν αλλά δεν το γνωρίζουμε πριν τις επισκεφτούμε ακολουθεί το 2ο! (Δείτε εδώ το 1ο μέρος)

Με χαρακτήρα από Δύση και Ανατολή

Η Δράμα αποτελεί το καλύτερο ορμητήριο για εκδρομή και εξορμήσεις στην Ανατολική Μακεδονία. Από τη μία η πόλη με χαρακτήρα επηρεασμένο από δύση και ανατολή και από την άλλη οι δραστηριότητες και τα αξιοθέατα στα περίχωρα του νομού γοητεύουν τον επισκέπτη. Ξενοδοχεία και στέκια διασκέδασης δημιουργούν τις κατάλληλες συνθήκες για διακοπές που μένει αξέχαστες. Δε θα χρειαστεί ιδιαίτερο ψάξιμο για να ανακαλύψετε το άλλο πρόσωπο της μακεδονίτικης πολιτείας. Το ανθρώπινο πρόσωπο, αυτό που φέρνει στο νου εικόνες αλλοτινών εποχών, τότε που η Δράμα ήταν σημαντικό κέντρο επεξεργασίας και εμπορίας καπνού. Όμως τελικά αυτό που κάνει τη Δράμα να ξεχωρίζει είναι η ύπαρξη των πηγών της Αγ. Βαρβάρας, μέσα στην καρδιά της πόλης. Τέτοια αφθονία τρεχούμενων νερών μόνο εδώ και στην Έδεσσα συναντάς. Γύρω από τις πηγές αναπτύσσεται ένα πραγματικό δάσος από υπέργηρα πλατάνια.
Διαβάστε περισσότερα για τη Δράμα εδώ

Δείτε και τις υπόλοιπες πόλεις στις επόμενες σελίδες

Επόμενη σελίδα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)

Tags: ΔΡΑΜΑ