Στο Tourist Hotel με την οικογένειά σας

5599 Επισκέψεις στο άρθρο

20 μέτρα μόλις από την πλατεία Αριστοτέλους και την παραλία Θεσσαλονίκης, το Tourist είναι το ξενοδοχείο του… τουρίστα οικογενειάρχη που θέλει να κάνει διακοπές εύκολα, μοντέρνα και έξυπνα, χωρίς να δαπανά χρόνο σε μετακινήσεις. Στην καρδιά της πολιτιστικής αρτηρίας της πόλης, σου δίνει την αίσθηση ότι η ζωή κυλά πλουσιοπάροχα, με καλό πρωινό ελληνικό, επιλογές για επισκέψεις σε μουσεία ή αρχαιολογικούς χώρους της Θεσσαλονίκης και φιλική εξυπηρέτηση. Το Tourist Hotel, χτισμένο το 1923, σε ένα από τα πλέον ιστορικά και διατηρητέα κτίρια της πόλης, διέπεται από μια προσεγμένη αισθητική, ενώ σε κερδίζει με την πρώτη ματιά για το οικογενειακό προφίλ που φυσικά υποστηρίζει στο ακέραιο. Είναι ιδανικό αν θέλεις να μένεις στο κέντρο της πόλης, τα παιδιά σου να παίζουν ή να μιλούν δωρεάν με το ασύρματο ίντερνετ wi-fi και εσύ να είσαι ήσυχος και να μην σκέφτεσαι πόσο θα πιεις, ενώ κάνεις διακοπές και απολαμβάνεις τους μεζέδες της όμορφης Θεσσαλονίκης. Αξιοπρόσεχτο, αξιόλογο, αξιέπαινο. Θα το καταλάβεις με μια επίσκεψη και θα το λατρέψεις.
 

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

 

που να μεινετε - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

  • Για αυτούς που η ποιότητα είναι απαίτηση

    Με τη διαμονή σας στο ξενοδοχείο Rotonda βρίσκεστε στην καρδιά της Θεσσαλονίκης. Επιλέξτε ποιότητα, εξαιρετική τοποθεσία δίπλα στον κεντρικό σιδηροδρομικό σταθμό της πόλης, με δωρεάν πρωινό σε μπουφέ, δωρεάν χώρο στάθμευσης και φιλικό προσωπικό!
     2310517121, 23105171219 Περισσότερα
  • Ο πρεσβευτής της ιδανικής φιλοξενίας

    Για διακοπές, διασκέδαση ή για επαγγελματικούς λόγους, το συναίσθημα που θα αποκομίσετε από την άψογη εξυπηρέτηση στο ξενοδοχείο Ambassador στη Θεσσαλονίκη, θα είναι κάτι που θα συζητάτε για καιρό. Εντυπωσιακό ως κτίριο, προσφέρει μοναδική πανοραμική θέα προς την πόλη και τον Θερμαϊκό Κόλπο.
     23920 21 200-3 Περισσότερα