Στο Rotonda Hotel με την παρέα σας

5603 Επισκέψεις στο άρθρο

Το μοντέρνο ξενοδοχείο πόλης αποτελεί ιδανική επιλογή value for money για όσους χρησιμοποιούν το τρένο, καθώς βρίσκεται πλησίον του σιδηροδρομικού σταθμού. Κατά συνέπεια, συνιστάται ανεπιφύλακτα σε παρέες που ταξιδεύουν μαζί, με ακουστικά στο κεφάλι και θέλουν στη Θεσσαλονίκη να βρουν ένα όμορφο στα κυβικά τους ξενοδοχείο για να περάσουν καλά και αξιοπρεπώς. Επίσης, συνιστάται στις παρέες εκείνες που χρειάζονται πάρκινγκ για το αυτοκίνητό τους. Είναι δωρεάν. Η καλή ποιότητα Wi-Fi internet και η εργονομική διακόσμηση των σύγχρονων δωματίων, δύο από τα ατού του Rotonda Hotel, σε κάνουν να το προτείνεις ανεπιφύλακτα στους φίλους σου για να περάσετε τις διακοπές σας σε όμορφο και ήσυχο κλίμα. Πλούσιος μπουφές, φιλικό προσωπικό, εποχιακές προσφορές κάνουν τους περισσότερους να το προτιμούν για την ολιγοήμερη διαμονή στην πόλη. Επειδή το καλό δεν είναι απαραίτητα και απλησίαστο, αλλά μπορεί να γίνει προσιτό σε προτάσεις που ενδιαφέρουν και δελεάζουν αυτούς που θα προλάβουν και θα προνοήσουν εγκαίρως για την καλή τους διασκέδαση και διαμονή.
 

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

 

που να μεινετε - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

  • Για αυτούς που η ποιότητα είναι απαίτηση

    Με τη διαμονή σας στο ξενοδοχείο Rotonda βρίσκεστε στην καρδιά της Θεσσαλονίκης. Επιλέξτε ποιότητα, εξαιρετική τοποθεσία δίπλα στον κεντρικό σιδηροδρομικό σταθμό της πόλης, με δωρεάν πρωινό σε μπουφέ, δωρεάν χώρο στάθμευσης και φιλικό προσωπικό!
     2310517121, 23105171219 Περισσότερα
  • Ο πρεσβευτής της ιδανικής φιλοξενίας

    Για διακοπές, διασκέδαση ή για επαγγελματικούς λόγους, το συναίσθημα που θα αποκομίσετε από την άψογη εξυπηρέτηση στο ξενοδοχείο Ambassador στη Θεσσαλονίκη, θα είναι κάτι που θα συζητάτε για καιρό. Εντυπωσιακό ως κτίριο, προσφέρει μοναδική πανοραμική θέα προς την πόλη και τον Θερμαϊκό Κόλπο.
     23920 21 200-3 Περισσότερα