Στο Holiday Inn για τις δουλειές σας

5604 Επισκέψεις στο άρθρο

Στο Holiday Inn της Θεσσαλονίκης ξέρουν από καλές υπηρεσίες και για αυτό η συγκεκριμένη πρόταση θα ενθουσιάσει τους πιο επαγγελματίες από τους επαγγελματίες που έχουν μοιράσει τη ζωή τους σε μετακινήσεις και θέλουν έναν καλό και άνετο ύπνο. Το ιερό μυστήριο του ύπνου εδώ γίνεται βασική μέριμνα του προσωπικού του ξενοδοχείου που προσφέρει την υπηρεσία pillow menu ώστε να έχεις το τέλειο μαξιλάρι που αξίζεις: συνθετικό μαλακό, συνθετικό υποαλλεργικό σκληρό, φυσικό με πούπουλα και φτερά μαλακό ή μέτριο. Η ιεροτελεστία των διακοπών σου κινείται σε γήινα χρώματα, ενώ το θεματικό πρωινό σε ικανοποιεί απόλυτα. Ιδανικό για τις τσακ μπαμ αποδράσεις σου που έχουν επαγγελματικό ενδιαφέρον, ενώ αναζητάς και αναβαθμισμένες καινοτόμες υπηρεσίες όπως το να κάνεις check out από το πρωινό. Υπέροχο; Δεν είναι το μόνο αλλά θα βρεις και άλλα, μένοντας στο Holiday Inn της Θεσσαλονίκης που φημίζεται για τη γήινη πολυτέλειά του.
>Rotonda Hotel, σε κάνουν να το προτείνεις ανεπιφύλακτα στους φίλους σου για να περάσετε τις διακοπές σας σε όμορφο και ήσυχο κλίμα. Πλούσιος μπουφές, φιλικό προσωπικό, εποχιακές προσφορές κάνουν τους περισσότερους να το προτιμούν για την ολιγοήμερη διαμονή στην πόλη. Επειδή το καλό δεν είναι απαραίτητα και απλησίαστο, αλλά μπορεί να γίνει προσιτό σε προτάσεις που ενδιαφέρουν και δελεάζουν αυτούς που θα προλάβουν και θα προνοήσουν εγκαίρως για την καλή τους διασκέδαση και διαμονή.
 

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

 

που να μεινετε - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

  • Ο πρεσβευτής της ιδανικής φιλοξενίας

    Για διακοπές, διασκέδαση ή για επαγγελματικούς λόγους, το συναίσθημα που θα αποκομίσετε από την άψογη εξυπηρέτηση στο ξενοδοχείο Ambassador στη Θεσσαλονίκη, θα είναι κάτι που θα συζητάτε για καιρό. Εντυπωσιακό ως κτίριο, προσφέρει μοναδική πανοραμική θέα προς την πόλη και τον Θερμαϊκό Κόλπο.
     23920 21 200-3 Περισσότερα
  • Για αυτούς που η ποιότητα είναι απαίτηση

    Με τη διαμονή σας στο ξενοδοχείο Rotonda βρίσκεστε στην καρδιά της Θεσσαλονίκης. Επιλέξτε ποιότητα, εξαιρετική τοποθεσία δίπλα στον κεντρικό σιδηροδρομικό σταθμό της πόλης, με δωρεάν πρωινό σε μπουφέ, δωρεάν χώρο στάθμευσης και φιλικό προσωπικό!
     2310517121, 23105171219 Περισσότερα