Στους όμορφους Μύλους της μυθο-ιστορίας

  12059 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 23/4/2020

  Το χωριό Μύλοι δεν έχει μόνο να επιδείξει το μύθο της Λερναίας Ύδρας. Στο ονομαστό αυτό χωριό της περιοχής, θα δείτε από κοντά μια σειρά από αξιόλογα αξιοθέατα, που η παρουσία τους λαμπρύνει την περιοχή και σίγουρα έχουν να παρουσιάσουν κάτι διαφορετικό. Ανάμεσά τους, ξεχωρίζουν το Αρχαιολογικό Μουσείο, το Κάστρο των Μύλων, ο Πύργος της Βασιλοπούλας και ο χώρος τον οποίο ο στρατηγός Μακρυγιάννης χρησιμοποίησε ως στρατηγείο κατά τη διάρκεια της μάχης με τον Ιμπραήμ.

   

   

  που να μεινετε - ΝΑΥΠΛΙΟ

  • Χαρείτε τις διακοπές σας στην «Αύρα Ναυπλίου»

   Απολαύστε τις διακοπές σας στην «Αύρα Ναυπλίου», σε ένα από τα μοντέρνα και πλήρως ανακαινισμένα δωμάτια, δίπλα σε όλους τους αρχαιολογικούς χώρους της ευρύτερης περιοχής της Αργολίδος. Μερικές από αυτές είναι οι Μυκήνες, η Επίδαυρος, το αρχαίο θέατρο του `Αργους, η Νεμέα, το Μπούρτζι, και το Παλαμήδι. Η «Αύρα Ναυπλίου» παρέχει το ιδανικό περιβάλλον για τη ξεκούραση και την επίσκεψή σας στο όμορφο Ναύπλιο.
    +30 27521 81261 Περισσότερα

  τι να κανετε - ΝΑΥΠΛΙΟ

  • Για ασφαλείς μετακινήσεις

   ΚΤΕΛ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ Α. Ε..  Από το 1952. Μεταφέρει καθημερινά επιβάτες και δέματαμεταφέροντας καθημερινά επιβάτες και δέματα από τη μια άκρη της Αργολίδας μέχρι την άλλη. Ταξίδια στα μεγάλα αστικά κέντρα προς και από πρακτορεία και σταθμούς των νομών Κορινθίας, Αρκαδίας, Αττικής.

    2752027423 Περισσότερα