Top Χιονοδρομικά!

37615 Επισκέψεις στο άρθρο

Εδώ στη ζεστή, Μεσογειακή Ελλάδα μας, σε απόσταση αναπνοής από πολλά αστικά κέντρα ή και λίγο μακρύτερα, το βασίλειο του χιονιού σας περιμένει, ένας κόσμος εξαγνιστικά λευκός, συναρπαστικά γοητευτικός, αυθεντικά βουνίσιος! Ένας κόσμος που προσφέρεται για έντονες συγκινήσεις, μπόλικη αδρεναλίνη, άφθονο παιχνίδι αλλά και για συναρπαστικές χειμερινές περιηγήσεις.

 

• Για εύκολη πρόσβαση είναι αυτά που βρισκόταν κοντά σε αστικά κέντρα όπως των Καλαβρύτων ή του Καρπενησίου.

• «Φιλικά» για οικογένειες και αρχάριους είναι τα «μικρά» χιονοδρομικά κέντρα της Ζήρειας και του Περτουλίου.

• Ξεχωρίζουν για τη μοναδική τους φύση τα χιονοδρομικά κέντρα του Πηλίου και του Μαίναλου.

• Αρτια οργάνωση και υψηλού επιπέδου παροχές θα βρείτε στον Παρνασσό και τα Καλάβρυτα.


Εκεί που μέχρι πριν από λίγα χρόνια μόνο έμπειροι ορειβάτες τολμούσαν ν ανέβουν, τώρα μπορεί ο καθένας να πάρει το αυτοκίνητό του, την παρέα του και να χαρεί όλες τις ομορφιές του χιονισμένου τοπίου ακόμη και με τις χειρότερες καιρικές συνθήκες. Για να γνωρίσετε τη μοναδική ορεινή φύση των ελληνικών βουνών, αλλά και για να δείτε επιτέλους -έστω κι έτσι- μια «άσπρη μέρα», επιλέξτε κάποιο από τα χιονοδρομικά κέντρα που σας παρουσιάζουμε. Δεν είναι όλα τα χιονοδρομικά κέντρα τα ίδια. Το κάθε ένα έχει τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματά του. Αλλο είναι γνωστό για την άριστη ποιότητα χιονιού, τις δύσκολες πίστες, άλλο για την εύκολη πρόσβαση και τους μικρούς χρόνους αναμονής στα λιφτ. Γνωρίστε τα και διαλέξτε αυτό που σας ταιριάζει καλυτέρα.

Κι αν δεν είστε επίδοξος σκιέρ, δεν πειράζει. Απλά γλιστρήστε στις λευκές πίστες, ρουφήξτε τον ιονισμένο αέρα, γευθείτε το χιόνι όπως όταν ήσασταν παιδιά. Παίξτε χιονοπόλεμο κι ανακαλύψτε πάλι τους ήπιους ρυθμούς μιας ξεχασμένης -προ κρίσης- «αθωότητας...»
 

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ