Ικαρία. Εκεί που σμίγουν ο θεός Διόνυσος με τις Σεϋχέλλες!

    8071 Επισκέψεις στο άρθρο

    Ένα από τα μεγαλύτερα νησιά του ανατολικού Αιγαίου θα σας καταπλήξει µε τις άπειρες φυσικές ομορφιές της, από την πρώτη κιόλας ματιά! ¶γρια και ήρεμη, καταπράσινη και γαλάζια, με λίμνες, παραλίες και μοναδικά φυσικά αξιοθέατα, η Ικαρία είναι το νησί που θα σας χαρίσει συναρπαστικές εμπειρίες!

    Τα τελευταία χρόνια η Ικαρία αποτελεί τον τον νούμερο 1 προορισμό για παρέες που αναζητούν το ιδανικό μέρος για διασκέδαση και ξεφάντωμα πέρα από τα συνηθισμένα.

    Η Ικαρία προσφέρεται για σπάνιες περιπατητικές διαδρομές σε απίστευτης ομορφιάς φυσικά τοπία: πυκνά πευκοδάση, καταρράκτες, χείμαρροι, λίμνες, πέτρινα γεφύρια, νερόμυλοι και προπάντων γραφικά χωριά, θα σας συναρπάζουν σε κάθε σας εξόρμηση. Τα πεντακάθαρα νερά από τις υπέροχες παραλίες, οι πιο γνωστές των οποίων είναι το Πριόνι, το Γιαλισκάρι, η Μεσαχτή, ο Αρµενιστής και οι Σεϋχέλλες, θα σας κάνουν να τη λατρέψετε!
    Η Ικαρία είναι οι άνθρωποί της: απλοί, φιλόξενοι, γελαστοί, αγκαλιά- ζουν τον επισκέπτη και τον μυούν στο δικό τους ιδιαίτερο τρόπο ζωής, που μόνο πηγαίνοντας στο νησί μπορεί κανείς να καταλάβει, έναν τρόπο που τους κατατάσσει σε µία από τις πρώτες θέσεις μακροζωίας ανάμεσα στους λαούς της Ευρώπης. Διαθέτουν μοναδικά, αγνά, προϊόντα και περίφημο κρασί που τα χρησιμοποιούν στην τοπική τους κουζίνα για να ευχαριστήσουν και τον πιο απαιτητικό επισκέπτη. Είναι περήφανοι για τις τοπικές παραδόσεις και έθιμά τους που χάνονται στα βάθη της ιστορίας.