Ο απόλυτος προορισμός

3390 Επισκέψεις στο άρθρο

Ζήστε την απόλυτη χαλάρωση σε ένα μέρος ιδανικό για κάθε εποχή και κάθε γούστο.

Το 3 αστέρων Hotel Tselikas βρίσκεται στα προάστια της Κοζάνης, σε απόσταση 5χλμ. από το κέντρο της πόλης. Νιώστε την πολυτέλεια στα ευρύχωρα δωμάτια ενώ απολαύστε τη θέα προς την πισίνα ή τα πανέμορφα βουνά της περιοχής. Κάθε δωμάτιο είναι πλήρως εξοπλισμένο με θέρμανση, μίνι μπαρ, δορυφορική τηλεόραση, θυρίδα ασφαλείας αλλά και τηλέφωνο. 

Οι υπηρεσίες και οι παροχές του Hotel Tselikas  είναι ιδανικές και για επαγγελματίες καθώς παρέχονται επιχειρηματικές διευκολύνσεις όπως οπτικοακουστικά μέσα, εκτυπώσεις εγγράφων, υπηρεσίες ταχυδρομείου - courier αλλά και μία πλήρως εξοπλισμένη συνεδριακή αίθουσα 100 θέσεων. 

Όσο για την ψυχαγωγία και την άθλησή σας στην περιοχή το προσωπικό του Hotel Tselikas είναι απολύτως πρόθυμο να σας ενημερώσει για τις συνεδρίες Yoga και Αqua Aerobic που οργανώνονται αλλά και ποια μέρη να επισκεφτείτε στην περιοχή. 

Απολαύστε το μπάνιο σας στην καλύτερη πισίνα της Κοζάνης και διασκεδάστε πίνοντας το αγαπημένο σας κοκτέιλ ενώ must είναι και το κουβανέζικο μπαρ που λειτουργεί στο ξενοδοχείο για εξωτικές απολαύσεις.

Το πρωινό σας ξύπνημα γίνεται υπέροχο απολαμβάνοντας το πλούσιο πρωινό στο εστιατόριο του ξενοδοχείου ενώ δοκιμάστε τις νοστιμιές που δημιουργούνται με μαεστρία για το μεσημεριανό και το βραδινό σας γεύμα.

 

Tags: ΚΟΖΑΝΗ