Το τριήμερο φέρνει χιόνια!

Διαβάστηκε από 1326 αναγνώστες

Το τριήμερο που ακολουθεί ο καιρός θα είναι σε μεγάλα κέφια! Σε άλλες περιοχές θα είναι άνοιξη, σε άλλες βαρύς χειμώνας, σε κάποιες μπορεί να δούμε ακόμα και χιόνι! Όπως και να έχει πάντως, ό,τι καιρό κι αν κάνει, όλοι έχουμε... «ψηθεί» για εκδρομή. Δείτε αναλυτικά την πρόγνωση του καιρού για το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας σε όλη την Ελλάδα, εξοπλιστείτε κατάλληλα και... καλή διασκέδαση!

Σάββατο 12/3
Νεφώσεις με τοπικές βροχές και καταιγίδες αρχικά στα δυτικά και βαθμιαία στα κεντρικά και βόρεια. Πρόσκαιρες χιονοπτώσεις στα δυτικά και βόρεια ορεινά. Η θερμοκρασία θα κινηθεί στα ίδια περίπου επίπεδα με τις προηγούμενες ημέρες.

Κυριακή 13/3
Νεφώσεις με τοπικές βροχές και καταιγίδες αρχικά στα δυτικά, τα κεντρικά και τα βόρεια και βαθμιαία και στις υπόλοιπες περιοχές. Χιονοπτώσεις στα ηπειρωτικά ορεινά. Η θερμοκρασία σε πτώση από το βόρεια.

Καθαρά Δευτέρα 14/03
Στα δυτικά λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις και στις υπόλοιπες περιοχές νεφώσεις με τοπικές βροχές και καταιγίδες. Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ηπειρωτικά ορεινά. Σταδιακή εξασθένιση των φαινομένων από το βράδυ της Δευτέρας, ενώ η θερμοκρασία θα κινηθεί με περαιτέρω πτώση.

Δείτε περισσότερα άρθρα στο autotriti-touring.gr

Επιστροφή