Τρέχουμε γύρω από τη λίμνη των Ιωαννίνων!

Διαβάστηκε από 3467 αναγνώστες

Ο Σεπτέμβριος έφτασε και μαζί του φτάνει και η ώρα για το μεγάλο ραντεβού του Γύρου Λίμνης Ιωαννίνων, ο οποίος πραγματοποιείται στο πλαίσιο της ανάπτυξης του λαϊκού μαζικού αθλητισμού, της προβολής της περιοχής και της προστασίας του φυσικού της πλούτου, μέρος του οποίου αποτελεί η λίμνη Παμβώτιδα.

Το αγωνιστικό πρόγραμμα του Γύρου Λίμνης Ιωαννίνων το  Σαββατοκύριακο 17-18 Σεπτεμβρίου περιλαμβάνει τη διαδρομή των 30 χλμ. γύρω από την Παμβώτιδα, αγώνες 10 και 5 χλμ., τον πρωτότυπο αγώνα «Μαμά – Καρότσι» με χορηγό τη γαλακτοβιομηχανία ΔΩΔΩΝΗ και για δεύτερη χρονιά έναν Παραλίμνιο Δρόμο για άτομα με αναπηρίες.

Επίσης, την Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθούν δύο αγώνες δρόμου στο νησάκι της Παμβώτιδας για παιδιά και ανθρώπους κάθε ηλικίας με την ονομασία «Στους Δρόμους του Νησιού». Στο Νησί θα γίνει την ίδια ημέρα και η τελετή έναρξης, ενώ θα είναι ανοιχτά μέχρι το βράδυ τα μουσεία και τα μοναστήρια, στα οποία θα πραγματοποιούνται ξεναγήσεις. Επίσης, θα υπάρχουν και μουσικές εκδηλώσεις στο πλαίσιο του Ioannina Rock Island. Η συμμετοχή στους αγώνες στο Νησί είναι δωρεάν, ενώ το Σωματείο Λεμβούχων θα μετακινήσει το σύνολο των αθλητών και των επισκεπτών μόνο με 1 ευρώ με επιστροφή.

Οι εγγραφές συνεχίζονται τόσο ηλεκτρονικά στο www.ioanninalakerun όσο και στο Κέντρο Εγγραφών στην οδό Αβέρωφ 4, και στην αφετηρία του Γύρου  Λίμνης Ιωαννίνων θα βρεθούν δεκάδες εκατοντάδες δρομείς από κάθε γωνιά της Ελλάδας, αλλά και κάποιοι από το εξωτερικό, καθώς προγραμματίζονται εκδρομές από συλλόγους και club δρομέων, ενώ και ο ρυθμός εγγραφής μεμονωμένων αθλητών ξεπερνά μέχρι στιγμής κάθε προηγούμενο. 

Δείτε περισσότερα άρθρα στο autotriti-touring.gr

Επιστροφή