ΓΡΕΒΕΝΑ

Το Χιονοδρομικό Κέντρο της Βασιλίτσας απέχει περίπου 50 χιλιόμετρα από την πόλη των Γρεβενών.

ΓΡΕΒΕΝΑ

Το χιονοδρομικό κέντρο διαθέτει 18 πίστες (22 χιλιομέτρων), ενώ τη μεταφορά των χιονοδρόμων έχουν αναλάβει 1 τριθέσιος, 1 διθέσιος, 4 συρόμενοι αναβατήρες και ένα baby lift.

ΓΡΕΒΕΝΑ

Τα λιθόκτιστα γεφύρια, οι περίτεχνες εκκλησίες και τα γεροφτιαγμένα πέτρινα σπίτια των Γρεβενών μαρτυρούν έναν διαφορετικό τρόπο ζωής.

ΓΡΕΒΕΝΑ

Οι εγκαταστάσεις του Χιονοδρομικού Κέντρου Βασιλίτσας συμπεριλαμβάνουν 2 σαλέ και ανάλογους χώρους στάθμευσης οχημάτων.

ΓΡΕΒΕΝΑ

Από το Χιονοδρομικό Κέντρο θα απολαύσετε εξαιρετική θέα προς όλα τα μεγάλα βουνά της Β. Πίνδου (Σμόλικας, Τύμφη), καθώς και άριστη ποιότητα χιονιού.

ΓΡΕΒΕΝΑ

Τα πολύ ενδιαφέροντα χωριά Σαμαρίνα, Αλατόπετρα και Δοτσικό δεν απέχουν περισσότερα από 20 χιλιόμετρα από τα Γρεβενά.

Καλύτεροι Προορισμοί - ΓΡΕΒΕΝΑ

Γρεβενά. Μια πρόταση εκδρομής ή weekend που δεν πρέπει να χάσετε. Παραδοσιακά χωριά και πέτρινα γεφύρια, ο Εθνικός Δρυμός «Βάλια Κάλντα», το Χιονοδρομικό κέντρο Βασιλίτσας και άλλες αθλητικές δραστηριότητες μέσα στα τοπία και την υπέροχη φύση της βόρειας Ελλάδας. Η διαμονή σε γραφικούς ξενώνες απογειώνει την εμπειρία.

Οι αισθήσεις ξυπνούν, η φύση οργιάζει και σε παρασύρει να την ανακαλύψεις πιθαμή προς πιθαμή, οι άνθρωποι σε προσκαλούν να ακολουθήσεις τους δικούς τους ρυθμούς ζωής. Αυτά που έχεις να δεις και να κάνεις σε μια επίσκεψη στα Γρεβενά ίσως να ξεπερνούν το χρόνο που θα μπορείς να αφιερώσεις εκεί. Ο Εθνικός Δρυμός «Βάλια Κάλντα», το Εθνικό Χιονοδρομικό Κέντρο Βασιλίτσας, τα δεκάδες περίτεχνα γεφύρια, οι δραστηριότητες στη φύση θα σε κάνουν να ξεχάσεις τον χρόνο.

Τα πολύ ενδιαφέροντα χωριά Σαμαρίνα, Αλατόπετρα, Δοτσικό δεν απέχουν περισσότερο από 20 χιλιόμετρα από τις πίστες του Χιονοδρομικού της Βασιλίτσας. Στα δυτικά του νομού ξεχωρίζει ο μονοκόμματος ορεινός όγκος του Όρλιακα που είναι το σκαλοπάτι για τα παρθένα δάση της Πίνδου, για τα υπέροχα τοπία της Βάλια Κάλντα και τα απροσπέλαστα βουνά της. Αξίζει να πάτε ως το χωριό Σπήλαιο και από εκεί να κατηφορίσετε για το γεφύρι της Πορτίτσας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ