ΣΕΡΡΕΣ - ΚΕΡΚΙΝΗ

Χιλιάδες flamingos παρελαύνουν μπροστά από τα μάτια μας, σε μια βόλτα στη Λίμνη Κερκίνη. Η εικόνα είναι απλώς εντυπωσιακή.

ΣΕΡΡΕΣ - ΚΕΡΚΙΝΗ

Το ηλιοβασίλεμα στη Λίμνη Κερκίνη είναι ένα θέμα μοναδικό, ιδανικό για να ρίξεις κλεφτές ματιές στο θαυμαστό κόσμο των πουλιών.

ΣΕΡΡΕΣ - ΚΕΡΚΙΝΗ

Οπωσδήποτε στις Σέρρες θα επισκεφθείτε το Αρχαιολογικό Μουσείο που στεγάζεται εδώ και 40 χρόνια στο «Μπεζεστένι», ένα καλοστεκούμενο κτίριο του 15ου αιώνα.

ΣΕΡΡΕΣ - ΚΕΡΚΙΝΗ

Όταν οι ψαράδες μαζεύουν τα δίχτυα τους, τα πουλιά ξέρουν ότι θα περισσέψουν διάφορα μη εμπορεύσιμα ψάρια, που οι ψαράδες θα πετάξουν στο νερό και εμφανίζονται για να αρπάξουν αυτούς τους εύκολους μεζέδες.

ΣΕΡΡΕΣ - ΚΕΡΚΙΝΗ

Η γέφυρα του Στρυμόνα κοντά στο Σιδηρόκαστρο. Κοντά στο σημείο βρίσκονται οι περίφημες ιαματικές πηγές, με πηγαία νερά, ορεινά ποτάμια και μικρούς καταρράκτες.

ΣΕΡΡΕΣ - ΚΕΡΚΙΝΗ

Οι αργυροπελεκάνοι αν πλησιάσεις την φωλιά τους την περίοδο που έχουν αυγά και αισθανθούν ότι απειλούνται, φεύγουν και δεν επιστρέφουν στα αυγά.

Καλύτεροι Προορισμοί - ΣΕΡΡΕΣ - ΚΕΡΚΙΝΗ

Οι Σέρρες είναι μια σύγχρονη πόλη με όλες τις ανέσεις σε ξενοδοχεία και διασκέδαση, η οποία προσφέρει και αμέτρητες ευκαιρίες για δραστηριότητες. Το σπήλαιο της Αλιστράτης, το φαράγγι του Αγγίτη και φυσικά ο θαυμαστός κόσμος της λίμνης Κερκίνης είναι μερικά από τα αξιοθέατα της περιοχής που την καθιστούν ιδανική για weekend ή διακοπές τόσο το φθινόπωρο και τον χειμώνα, όσο και την άνοιξη.

Σέρρες δεν είναι μόνο η πόλη με το Δημαρχείο και την Βιβλιοθήκη. Είναι και ο θαυμαστός υγροβιότοπος της λίμνης Κερκίνης, ένα από τα ομορφότερα μέρη της Ελλάδας και από τα 4 καλύτερα σημεία στην Ευρώπη για παρατήρηση πουλιών. Είναι και η Ιερά Μονή του Τιμίου Προδρόμου Σερρών. Τολμήστε ένα ταξίδι απείρου κάλλους στο βόρειο σκηνικό που απλώνεται μπροστά σας και αφήστε το βλέμμα να απλωθεί μέχρι το παρόχθιο δάσος.

Πρόκειται για μια πόλη μεγάλη και ζωντανή, με νέους ανθρώπους και φοιτητές! Η επέλαση του τσιμέντου είναι εμφανής αλλά ισορροπείται από το ατελείωτο πράσινο που την περιβάλλει. Η λίμνη Κερκίνη από την άλλη, ένας από τους σημαντικότερους υδροβιότοπους της Ελλάδας, συναρπάζει με την απαράμιλλη ομορφιά της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

που να μεινετε

  • Στο μοντέρνο λέμε ναι!

    H λιτή, μοντέρνα αισθητική βρίσκει τους γήινους τόνους και το αποτέλεσμα είναι ένα σικάτο καταφύγιο εντυπωσιακών αρχιτεκτονικών γραμμών που διέπουν το PHILIPPOS XENIA HOTEL  Xenia 4ων αστέρων. Αυτό το Design Hotel πολυτελείας στις Σέρρες το χρειάζεστε.
     2321099360, 2321099361 Περισσότερα