ΠΟΡΤΟ ΧΕΛΙ

Το μοναδικό τοπίο στο Πόρτο Χέλι, έχει μετατρέψει την περιοχή σε νούμερο ένα επιλογή για εκδρομές, αλλά και εξοχικές κατοικίες.

ΠΟΡΤΟ ΧΕΛΙ

Η κοσμοπολίτικη ατμόσφαιρα, η πλούσια βλάστηση και τα καταγάλανα νερά, συνδυάζονται υπέροχα στο Πόρτο Χέλι.

ΠΟΡΤΟ ΧΕΛΙ

Με μια μαγευτική παραλία και θέα στο ομώνυμο νησάκι, το Κουνούπι προσελκύει διαρκώς νέους επισκέπτες.

ΠΟΡΤΟ ΧΕΛΙ

Η Χινίτσα με την ξανθιά άμμο και τα πεύκα, θεωρείται από πολλούς, η καλύτερη παραλία της περιοχής.

ΠΟΡΤΟ ΧΕΛΙ

Η περιοχή του Αγίου Αιμιλιανού με το ομώνυμο εκκλησάκι και τη θέα των Σπετσών, βρίσκεται λίγο νοτιότερα από το Πόρτο Χέλι.

ΠΟΡΤΟ ΧΕΛΙ

Μόλις 3 χλμ από το Πόρτο Χέλι, η Λιμνοθάλασσα στη Βερβερόντα, διαθέτει μία σειρά από παραλίες και κολπίσκους.

Καλύτεροι Προορισμοί - ΠΟΡΤΟ ΧΕΛΙ

Τόπος με ιδιαίτερα ανεπτυγμένη υποδομή, το Πόρτο Χέλι προσφέρεται για τουρισμό υψηλών απαιτήσεων, καθώς εδώ ο επισκέπτης θα βρει ό,τι θέλει: πολυτελείς ξενοδοχειακές μονάδες, ιδανικές για θαλάσσια σποτ παραλίες, πολυτελή εστιατόρια, γραφικά ταβερνάκια, μοναδικά ουζομεζεδοπωλεία, όμορφα καφέ, μπαρ και νυχτερινά κλαμπ.

 

Το μοναδικό τοπίο, με τα ερείπια της αρχαίας πολιτείας να σώζονται ακόμη και σήμερα, σε συνδυασμό με το υπέροχο κλίμα και την ανοιχτή –κι όμως τόσο ήρεμη- θάλασσα, οδήγησαν εδώ ένα πλήθος επωνύμων, καθώς μεγαλοβιομήχανοι, εφοπλιστές και καλλιτέχνες επέλεξαν το Πόρτο Χέλι ως τόπο μόνιμης κατοικίας τους.

Στο Πόρτο Χέλι, ο κοσμοπολίτικος χαρακτήρας της περιοχής, έχει αποκτηθεί επάξια χάρη στην πλήρη αξιοποίηση των φυσικών πόρων της με απώτερο στόχο τη δημιουργία ενός τουριστικού προϊόντος ιδιαίτερα υψηλής αξίας. Ανάπαυση σε αμμουδερές παραλίες, μπάνιο σε καταγάλανα νερά, θαλάσσιο σκι, καταδύσεις και ιστιοπλοΐα υπό τις καλύτερες δυνατές συνθήκες, πεζοπορία και ιππασία μέσα στην καταπράσινη φύση, βουτιά στα ιαματικά νερά στη λιμνοθάλασσα της Βερβερόντας, διαμονή σε σύγχρονες και ιδιαίτερα πολυτελής ξενοδοχειακές εγκαταστάσεις και μία σειρά από άλλα προνόμια, έχουν αναδείξει το Πόρτο Χέλι, σε προορισμό παγκοσμίου φήμης, ο οποίος προσελκύει κάθε χρόνο και πλήθος διασήμων και προσωπικοτήτων από ολόκληρο τον πλανήτη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

τι να κανετε

  • Για ασφαλείς μετακινήσεις

    ΚΤΕΛ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ Α. Ε..  Από το 1952. Μεταφέρει καθημερινά επιβάτες και δέματαμεταφέροντας καθημερινά επιβάτες και δέματα από τη μια άκρη της Αργολίδας μέχρι την άλλη. Ταξίδια στα μεγάλα αστικά κέντρα προς και από πρακτορεία και σταθμούς των νομών Κορινθίας, Αρκαδίας, Αττικής.

     2752027423 Περισσότερα