SEAT service και σε μοντέλα 4+ ετών: Λεπτομέρειες που κάνουν την διαφορά

18.107 Επισκέψεις στο άρθρο (26/3/2024)
SEAT service και σε μοντέλα 4+ ετών: Λεπτομέρειες που κάνουν την διαφορά
2 Φωτογραφίες »

Κάνουν την διαφορά:
- VFM τιμές & γραπτή εγγύηση (σε service & ανταλλακτικά)
- Tεχνικό προσωπικό υψηλής κατάρτισης & genuine SEAT parts
- Απλά λόγια χωρίς «κρυφές» χρεώσεις & με δέσμευση στο χρόνο παράδοσης
- 81% κατόχων της μάρκας δήλωσαν στο Autocheck, την ικανοποίηση τους

Το SEAT σου “μεγάλωσε” ή αγόρασες μεταχειρισμένο; Αυτό δεν σημαίνει πως χρειάζεται να κάνεις εκπτώσεις ή συμβιβασμούς στην ασφάλεια και στην λειτουργία του. Όσοι ασχολούμαστε με τον κλάδο γνωρίζουμε πως η SEAT μέσω των After Sales υπηρεσιών της διαθέτει ένα πλήρες πακέτο υπηρεσιών και για τα πιο παλιά μοντέλα, της γκάμας της.

Ένα «μπουκέτο» υπηρεσιών το οποίο εξασφαλίζει καλή λειτουργία και υψηλή μεταπωλητική αξία. Υπηρεσίες οι οποίες ως επιστέγασμα, προσφέρονται και σε σωστές τιμές, προσαρμοσμένες στην ηλικία του μοντέλου (αλλά και στην οικονομική πραγματικότητα του σήμερα).

Value For Money χρεώσεις & γραπτή εγγύηση (σε service & ανταλλακτικά)

Στην ίδια κατεύθυνση το εξουσιοδοτημένο δίκτυο της SEAT διαθέτει ειδικά πακέτα συντήρησης για μοντέλα άνω των 4 ετών, με μειωμένες τιμές και χρήση πάντα γνήσιων ανταλλακτικών και αναλώσιμων. Μάλιστα για να μειώσει το κόστος των εργασιών, η SEAT χρησιμοποιεί τις σειρές γνήσιων ανταλλακτικών ανταλλαγής και ανταλλακτικών SEAT economy.

Aξίζει να σημειωθεί πως οι υπηρεσίες (και τα ανταλλακτικά) της δημοφιλούς μάρκας, καλύπτονται με την παροχή 2ετούς εγγύησης καλής λειτουργίας.

Tεχνικό προσωπικό υψηλής κατάρτισης & genuine SEAT parts (κάνουν την διαφορά)

Ο συνδυασμός καταρτισμένου προσωπικού, εγκεκριμένων γνήσιων ανταλλακτικών και πιστοποιημένου εξοπλισμού εξασφαλίζουν ότι το SEAT σας θα παραμείνει 100% στις εργοστασιακές του ρυθμίσεις. Γιατί το αυτοκίνητό σου είναι σαν ένας ζωντανός οργανισμός, πρέπει όλα τα μέρη του να συνεργάζονται σωστά μεταξύ τους, ώστε να βρίσκεται πάντα στη βέλτιστη κατάσταση και άρα να είναι ασφαλές. 

Σε καιρούς που όλα τα συνεργεία πάσχουν από έλλειψη ανθρώπινου δυναμικού, στο δίκτυο SEAT ο κάτοχος βρίσκει έμπειρο τεχνικό προσωπικό υψηλής κατάρτισης. Προσωπικό που με την κατάλληλη πρόσβαση στην τεράστια τεχνική βιβλιογραφία της μάρκας (troubleshooting tips) γνωρίζει την ιδιαιτερότητα κάθε οχήματος, βρίσκει-δίνει λύση σε όποιο τεχνικό θέμα συντήρησης χρειάζεται.

Σημαντικό επίσης πως για κάθε εργασία που θα χρειαστεί το αυτοκίνητό ενός κατόχου μοντέλου της μάρκας, θα χρησιμοποιηθούν ανταλλακτικά που έχουν σχεδιαστεί αποκλειστικά για εκείνο (και τα οποία έχουν περάσει απαιτητικές δοκιμασίες ελέγχου ποιότητας και λειτουργίας)

Συνέχεια του άρθρου >>>
ALL SEASON FALKEN VS GOODYEAR
skoda