Η δυναμική παρουσία του Auto Τρίτη ΑΕ στην 77η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.
6 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Η δυναμική παρουσία του Auto Τρίτη ΑΕ στην 77η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.

H «Eco» πλευρά του Auto Τρίτη στην 77η Δ.Ε.Θ.

(7/9/2012)

Το εβδομαδιαίο περιοδικό Auto Τρίτη μετέχει δυναμικά και στην φετινή έκθεση της Δ.Ε.Θ, ενώ για δεύτερη συνεχή χρονιά αποτελεί χορηγό Επικοινωνίας του Ράλλυ Δ.Ε.Θ.

Ειδικά για τις ανάγκες της έκθεσης, στο περιοδικό που κυκλοφορεί την Τρίτη 11-9, φιλοξενείται ειδικό αφιέρωμα, το «New Eco Generation» αφιερωμένο στο οικολογικό-οικονομικό παρόν της αυτοκίνησης. Παράλληλα ,κατά τη διάρκεια της έκθεσης, θα μοιραστεί (σε όλα τα περίπτερα αλλά και στο κοινό) και μία ειδική έκδοση  της εφημερίδας «Χρηματιστήριο» με κεντρικό θέμα «COMPANY Cars», η οποία θα περιλαμβάνει παρουσιάσεις μοντέλων, συμβουλές και ειδικά άρθρα για χρονομίσθωση. 
Οι επισκέπτες της έκθεσης θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά, στο περίπτερο του  Auto Τρίτη,  2 νέα μοντέλα της VW, το Polo και το up!, αλλά και να ενημερωθούν για αυτά. Επίσης μπροστά στο περίπτερο θα βρίσκεται η ALTEC Solartechnik Ηellas, η οποία θα παρουσιάσει για πρώτη φορά στην Ελλάδα το ηλιακό Στέγαστρο Solarcarport Design. 
Στον τομέα της ασφάλειας και της κοινωνικής ευθύνης του Auto Τρίτη, εντάσσεται η εκδήλωση «Ημέρα Οδικής Ασφάλειας», που διοργανώνει σε συνεργασία με την Helexpo και την Ομάδα Ελλήνων Διασωστών. Την Τετάρτη 12-9 στις 19:30, στον υπαίθριο χώρο δίπλα στο περίπτερο (No15), έχει προγραμματιστεί: Live απεγκλωβισμός τραυματία από εικονικό ατύχημα, επίδειξη πρώτων βοηθειών από το σώμα διασωστών και επίδειξη κατάσβεσης πυρός σε όχημα από το πυροσβεστικό σώμα.

Για δεύτερη συνεχή χρονιά το Auto Τρίτη είναι χορηγός Επικοινωνίας του Ράλλυ Δ.Ε.Θ.

Για δεύτερη συνεχή χρονιά το Auto Τρίτη είναι χορηγός Επικοινωνίας του Ράλλυ Δ.Ε.Θ.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

FORD E-TRANSIT
Audi