Το ανανεωμένο Fiat Sedici
Διαβάστηκε από 11590 αναγνώστες Ημερομηνία δημοσίευσης: 14/10/2009
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ
Το ανανεωμένο Fiat Sedici
Το Fiat Sedici ανανεώνεται τόσο αισθητικά, όσο και σε επίπεδο επιδόσεων. Οι εξωτερικές αισθητικές αλλαγές είναι εμφανείς στην εμπρός μάσκα, η οποία πλέον είναι σύμφωνη με την οικογενειακή ταυτότητα της Fiat. Διακριτικές επεμβάσεις υπάρχουν και στο εσωτερικό, με αλλαγές στον πίνακα οργάνων και το ταμπλό.
To ιταλικό μοντέλο εφοδιάζεται με 1.600άρη κινητήρα απόδοσης 120 ίππων

Διακριτικές επεμβάσεις υπάρχουν και στο εσωτερικό του Sedici
Παράλληλα ο υπολογιστής ταξιδιού έχει βελτιωμένη λειτουργικότητα, οι ενδείξεις του δεν βρίσκονται πλέον στο επάνω μέρος της κεντρικής κονσόλας όπου στο ανανεωμένο μοντέλο υπάρχουν τα κεντρικά ηχεία του ηχοσυστήματος, καθώς έχει μεταφερθεί στον πίνακα οργάνων. Επίσης, τα «μπράτσα» στο εσωτερικό των θυρών έχουν διαφορετικό design.
Παράλληλα το νέο Fiat Sedici είναι αναβαθμισμένο και σε επίπεδο επιδόσεων, χάρη σε δύο νέους κινητήρες: έναν 16βάλβιδο βενζινοκινητήρα 1,6 λίτρων, με απόδοση 120 ίππους και έναν επίσης 16βάλβιδο πετρελαιοκινητήρα δύο λίτρων Multijet με απόδοση 135 ίππους. Και οι δύο κινητήρες πληρούν τις προδιαγραφές Euro5 και είναι σαφώς πιο οικονομικοί από πλευράς κατανάλωσης καυσίμου και πιο οικολογικοί σε εκπομπές ρύπων σε σχέση με αυτούς που αντικαθιστούν.
Η έκδοση 4Χ4 (βενζίνης και πετρελαίου) προσφέρεται σε δυο επίπεδα εξοπλισμού, Dynamic και Emotion, ενώ ο βασικός εξοπλισμός παραμένει ως είχε μέχρι σήμερα. Ωστόσο στην έκδοση Emotion είναι διαθέσιμο σήμερα ένα νέο σύστημα δορυφορικής πλοήγησης, που μεταξύ άλλων προσφέρει οθόνη αφής 7 ιντσών με 3D λειτουργίες, δυνατότητα αναπαραγωγής video μέσω DVD Player και τηλεχειρισμό, λειτουργία TMC (Traffic Message Channel) για το GPS (όπου είναι διαθέσιμη προειδοποιεί τον οδηγό για τυχόν ατύχημα ή μποτιλιάρισμα που υπάρχει στη διαδρομή που έχει επιλέξει, προτείνοντάς του εναλλακτική διαδρομή), ηχοσύστημα CD/MP3/DVD Player, σύνδεση με i-Pod και μενού επιλογών i-Pod, λειτουργίες κινητού τηλεφώνου, χειριστήρια στο τιμόνι για τις λειτουργίες κινητού τηλεφώνου, ηχοσυστήματος και φωνητικής αναγνώρισης, υποδοχή κάρτας SD με σκοπό την αναπαραγωγή εικόνων και σκληρό δίσκο χωρητικότητας 40GB.
Η προσθιοκίνητη έκδοση 4Χ2 προσφέρεται μόνο με το επίπεδο εξοπλισμού Dynamic και είναι επίσης διαθέσιμη, τόσο με τον βενζινοκινητήρα, όσο και με τον πετρελαιοκινητήρα Multijet.
»Σχολιάστε την είδηση

Tags: FIAT SEDICI,

περισσότερα νέα & άρθρα »
FIAT - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Πουντότζιτο»: Το γκάζι για όλες τις τσέπες που αγαπήθηκε όσο λίγα

Συνεχίζει έως το 2030 το βενζινοκίνητο Fiat Panda

Το ηλεκτρικό Fiat 500e θα αποκτήσει κινητήρα εσωτερικής καύσης

Fiat TooGo: Ένα τρίθυρο ηλεκτρικό Fiat Panda εξοπλισμένο με πατίνι

Το 500αράκι της Fiat γίνεται... σκάφος και αρμενίζει τη Μεσόγειο

Το επόμενο Fiat Panda δεν θα είναι ένα μοντέλο αλλά ολόκληρη γκάμα

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ανανεωμένο με νέα 27άρα οθόνη το Genesis GV70

Νέα Lotus Evija X: Το 2ο πιο γρήγορο ηλεκτρικό στο Nurburgring

Ντεμπούτο με 800 άλογα για την Plug-in υβριδική Lamborghini Urus SE

Ντεμπούτο για τις ανανεωμένες BMW Σειρά 4 Gran Coupe & BMW i4