Η special αυτή έκδοση της F12berlinetta φέρει απόχρωση Argento Auteil και το αμάξωμά της «διανθίζει» μια τριπλής επίστρωσης κίτρινα ρίγα στο καπό. Φτιάχτηκε από το τμήμα εξατομίκευσης Tailor Made της
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Η special αυτή έκδοση της F12berlinetta φέρει απόχρωση Argento Auteil και το αμάξωμά της «διανθίζει» μια τριπλής επίστρωσης κίτρινα ρίγα στο καπό. Φτιάχτηκε από το τμήμα εξατομίκευσης Tailor Made της εταιρείας.

Επετειακή F12berlinetta

3.289 Επισκέψεις στο άρθρο (26/1/2015)

Αποτίοντας φόρο τιμής στην 250 GTO που κέρδισε το 1964 στο Tour de France Automobile, η Ferrari παρουσίασε την F12berlinetta Tour de France 64, δια χειρός του τμήματος εξατομίκευσης Tailor Made της εταιρείας.

Η Ferrari, κατά τη διάρκεια της έκθεσης των Βρυξελών «Dream Cars Show» παρουσίασε την special έκδοση F12berlinetta Tour de France 64. Το περιορισμένης παραγωγής αυτοκίνητο είναι το τελευταίο πόνημα του τμήματος εξατομίκευσης Tailor Made της εταιρείας και αποτίει φόρο τιμής στην ομάδα Ecurie Francorchamps και στην 250 GTO, με την οποία οι Lucien Bianchi και Georges Berger κέρδισαν το 1964 στον αγώνα Tour de France Automobile.Η special αυτή έκδοση της F12berlinetta φέρει απόχρωση Argento Auteil και το αμάξωμά της «διανθίζει» μια τριπλής επίστρωσης κίτρινη ρίγα στο καπό, η οποία αποτελεί μια σύγχρονη εκδοχή εκείνης που υπήρχε στην αγωνιστική 250 GTO της Ecurie Francorchamps. Στο εσωτερικό, έχουν τοποθετηθεί δερμάτινα καθίσματα Mahagoni που προσφέρουν ένα «vintage look», πατάκια και επένδυση πορτμπαγκάζ από SuperFabric, αλλά και το αδιάβροχο υλικό Mycro Prestige στις πόρτες. Το ταμπλό διαθέτει φινίρισμα από αλουμίνιο, με κίτρινες λεπτομέρειες, ενώ και οι χειρολαβές είναι κίτρινες.

Αποτίει φόρο τιμής στην ομάδα Ecurie Francorchamps και στην 250 GTO, με την οποία οι Lucien Bianchi και Georges Berger κέρδισαν το 1964 στον αγώνα Tour de France Automobile.

Αποτίει φόρο τιμής στην ομάδα Ecurie Francorchamps και στην 250 GTO, με την οποία οι Lucien Bianchi και Georges Berger κέρδισαν το 1964 στον αγώνα Tour de France Automobile.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

AUTOFIT PASXA
4green