Λέτε τελικά να είναι το επόμενο RX9;
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Λέτε τελικά να είναι το επόμενο RX9;

Λέτε να βγει το RX9;

5.921 Επισκέψεις στο άρθρο (25/5/2016)

Το Mazda RX-VISION της ιαπωνικής αυτοκινητοβιομηχανίας έκανε μια εμφάνιση στις όχθες της λίμνης Κόμο.

Στην εκδήλωση παρευρέθησαν μεταξύ άλλων ο Ikuo Maeda, από το τμήμα σχεδιασμού της εταιρίας, και ο Kevin Rice, που είναι ο διευθυντής σχεδιασμού της Mazda.
Εκτός από το RX-VISION πήραν μέρος και άλλες εταιρίες στην εκδήλωση αυτή, συμπεριλαμβανομένης των Aston Martin, Bugatti και Pininfarina.
 Να θυμίσουμε ότι το πρωτότυπο RX-VISION είχε κερδίσει τον τίτλο του ομορφότερου Concept Αυτοκίνητου της Χρονιάς στο 31ο Φεστιβάλ Διεθνούς Αυτοκινήτου στο Παρίσι τον Ιανουάριο του 2016.
Σύμφωνα με δημοσιεύματα όταν ρώτησαν στην εκδήλωση τον Kevin αν και πότε τελικά θα βγει στην παραγωγή το νέο RX-VISION απάντησε ότι προς το παρόν αυτό που βλέπετε είναι μόνο ένα σχέδιο δεν έχουμε καταλήξει ακόμη στο τι κινητήρας θα κινεί αυτό το πρωτότυπο. 
Υπάρχουν σχέδια ανάπτυξης του περιστροφικού κινητήρα όμως ακόμη είναι νωρίς για να ανακοινωθεί κάτι. Να θυμίσουμε ότι η Mazda είχε ανακοινώσει στο παρελθόν ότι μια μικρή ομάδα μηχανικών μελετάει την εξέλιξη του περιστροφικού κινητήρα και την εξελίσσει.
 Πάντως οι ολοένα και αυστηρότεροι κανόνες εκπομπής ρύπων σε συνδυασμό με τον περιορισμένο προϋπολογισμό της Mazda αυτή την στιγμή μπορεί να είναι αρκετά για να μην δει την γραμμή παραγωγής το RX-VISION με τον περιστροφικό κινητήρα. 
Μερικοί άνθρωποι πιστεύουν όμως ότι λόγο των αρκετών οπαδών του μοντέλου, η Mazda θα τους κάνει την χάρη. Είμαστε σε αναμονή λοιπόν νεότερων δημοσιευμάτων σχετικά με το πρωτότυπο.

Εντυπωσιακός ο σχεδιασμός του RX-VISION

Εντυπωσιακός ο σχεδιασμός του RX-VISION

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Mercedes
moto