Το εμπρός μέρος της νέας E-Class είναι αρκετά δυναμικό. Η μάσκα θα είναι μεγαλύτερη και επιβλητικότερη (κατασκοπευτική εικόνα).
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Το εμπρός μέρος της νέας E-Class είναι αρκετά δυναμικό. Η μάσκα θα είναι μεγαλύτερη και επιβλητικότερη (κατασκοπευτική εικόνα).

Νέα Mercedes E-Class

19.411 Επισκέψεις στο άρθρο (24/6/2015)

Αποκαλύπτουμε την εμφάνιση της ερχόμενης Mercedes E-Class (W213) η οποία θα μοιράζεται πολλά στοιχεία από τη μεγαλύτερη S-Class. Δείτε τις εκδόσεις της και πότε θα είναι έτοιμη.

Η Mercedes εξελίσσει αυτή τη στιγμή την επόμενη γενιά της E-Class η οποία θα έχει την κωδική ονομασία W213 και θα είναι έτοιμη την άνοιξη του 2016.Όπως φαίνεται και από τις ψηφιακά επεξεργασμένες, αποκελσιτικές εικόνες μας, η νέα E-Class ακολουθεί την αισθητική της S-Class κάτι που έκανε ήδη και η C-Class. Το πάτωμά της θα είναι νέο, το MRA και θα εξασφαλίζει μειωμένο βάρος και μεγαλύτερη ακαμψία, σε σχέση πάντοτε με το σημερινό μοντέλο, ενώ θα εφοδιάζεται με νέα γενιά εξακύλινδρων κινητήρων. 
Φυσικά θα δούμε και έκδοση plug-in hybrid, η οποία το πιθανότερο είναι να υιοθετήσει το σύνολο της C350e με 2λιτρο τούρμπο βενζινοκινητήρα, ηλεκτροκινητήρα και μπαταρίες ιόντων λιθίου. Φήμες θέλουν τη Mercedes να ετοιμάζει και πλήρως ηλεκτρική έκδοση, τίποτα όμως δεν είναι επίσημο αυτή τη στιγμή.Η νέα E-Class θα έχει αυξημένες διαστάσεις, ενώ θα κυκλοφορήσει σε έκδοση με μακρύ μεταξόνιο σε κάποιες αγορές και ίσως τη δούμε και ως Maybach όπως έγινε και με την S-Class. Το τελευταίο τέταρτο του 2016 αναμένεται να έιναι έτοιμη και η έκδοση AMG.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

VW LEASEPRO
test center