Ο κατασκοπευτικός φακός συνέλαβε το Infiniti QX30 με ελάχιστο καμουφλάρισμα.
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Ο κατασκοπευτικός φακός συνέλαβε το Infiniti QX30 με ελάχιστο καμουφλάρισμα.

Scoop: Infiniti QX30

2.962 Επισκέψεις στο άρθρο (13/11/2015)

Το ελάχιστο καμουφλάρισμα που έχει το Infiniti QX30 αφήνει λίγα στην φαντασία. Λογικό καθώς το νέο crossover της ιαπωνικής μάρκας θα παρουσιαστεί οσονούπω.

Το Infiniti QX30 είναι ακόμη ένα μοντέλο που θα πραγματοποιήσει την επίσημη πρεμιέρα του την ερχόμενη εβδομάδα στην έκθεση αυτοκινήτου του Los Angeles. Παρόλα αυτά ο κατασκοπευτικός φακός το συνέλαβε κατά τη διάρκεια δοκιμαστικής οδήγησης και το ελάχιστο καμουφλάζ μας αποκαλύπτει ουσιαστικά το νέο ιαπωνικό crossover, αφήνοντας λίγα στην φαντασία μας.
Το μοντέλο της Infiniti ως γνωστός θα αποτελεί ένα κομμάτια από τα... πλευρά της Mercedes GLA, καθώς σε αυτή βασίζεται. Ως οφείλει κάθε crossover έτσι και αυτό, σε σχέση με τη συμβατική έκδοσή του, θα έχει αυξημένη απόσταση από το έδαφος, ενώ για να τονιστεί ο off road χαρακτήρας του η Infiniti τοποθέτησε μαύρα πλαστικά περιμετρικά του αμαξώματος.Το Infiniti QX30 θα εφοδιάζεται με μηχανικά σύνολα που συναντάμε και στη Mercedes GLA, ενώ θα παράγεται τόσο ως δικίνητο όσο και ως τετρακίνητο. Όσον αφορά το εσωτερικό του, μπορείτε να το δείτε στον πιο κάτω σύνδεσμο, καθώς θα είναι το ίδιο με το Q30.

Το πίσω μέρος φαίνεται σχεδόν ολόκληρο.

Το πίσω μέρος φαίνεται σχεδόν ολόκληρο.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

PEUGEOT NEW EVANS
4green