Το «ανοιχτό» μοντέλο προϊδεάζει το κοινό της γερμανικής εταιρείας.
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Το «ανοιχτό» μοντέλο προϊδεάζει το κοινό της γερμανικής εταιρείας.

Το Smart Forjoy στη Φρανκφούρτη

5.528 Επισκέψεις στο άρθρο (5/9/2013)

Στο διαδίκτυο διέρρευσαν αρκετές φωτογραφίες από ένα ιδιαίτερο πρωτότυπο, το Smart Forjoy, το οποίο ουσιαστικά προσφέρει μια πρόγευση για την επερχόμενη γενιά του ForTwo και ForFour.

Το Smart Forjoy έχει προγραμματιστεί να παρουσιαστεί σε λίγες μέρες στο Σαλόνι της Φρανκφούρτης, αλλά ξένες ειδησεογραφικές ιστοσελίδες δημοσίευσαν αρκετές φωτογραφίες από το ξεχωριστό πρωτότυπο μοντέλο. Το «ανοιχτό» μοντέλο προϊδεάζει το κοινό της γερμανικής εταιρείας, τόσο για την επερχόμενη γενιά του ForTwo, όσο και για το ForFour.
Εμφανισιακά, ξεκινώντας από το μπροστινό τμήμα το Forjoy έχει δανειστεί αρκετά στοιχεία από ένα παλαιότερο πρωτότυπο μοντέλο, το For-us, με ιδιαίτερη γρίλια και ανασχεδιασμένα φωτιστικά σώματα στα οποία έχουν ενσωματωθεί LED. Το πίσω μέρος έχει βαφτεί με χρώμιο, ενώ η οροφή και τα πλαϊνά είναι «ανοιχτά» για μεγαλύτερη… εισροή του αέρα στους επιβαίνοντες.
Την ίδια φουτουριστική φιλοσοφία ακολουθεί και το εσωτερικό του Forjoy. Στην καμπίνα του δεσπόζουν τα ιδιαίτερα «ρευστά» καθίσματα και τα ηλεκτρονικά όργανα, τα οποία προέρχονται από το… άμεσο μέλλον! Επίσης, διατίθενται αλουμινένια πεντάλ, μεταλλική ταπετσαρία κι ένα μικρό σύστημα πλοήγησης. Τέλος, στις επόμενες μέρες θα υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες από τη γερμανική φίρμα για το νέο Forjoy.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

BRIDGESTONE TURANZA 6
test center