Τιτανομαχία

(9/11/2011)

Δείτε σε video την κόντρα ανάμεσα σε δύο από τα πιο γρήγορα αυτοκίνητα παραγωγής. Λόγος γίνεται για τα Bugatti Veyron και Koenigsegg CCXR. Εσείς ποιο λέτε να κέρδισε;

Δείτε περισσότερους από 2.000 ίππους να κοντράρονται στο video.

Για να πας πιο γρήγορα από ότι με μία Bugatti Veyron ή ένα Koenigsegg CCXR, θα πρέπει να έχει ένα όχημα αγώνων dragster ή μια ειδική κατασκευή που αποπειράται να σπάσει τα ρεκόρ ταχύτητας. Δεν είναι περίεργό, λοιπόν, που τα δύο μοντέλα αποτελούν κάτι σαν άσπονδους φίλους, καθώς το ένα μπαίνει στο μάτι του άλλου, από την πρώτη στιγμή που λανσαρίστηκαν.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Παρόλο που τα δύο «παρανοϊκά» super cars μοιάζουν παρόμοια στα χαρτιά (διθέσια, κινητήρας στη μέση, απόδοση γύρω στους 1.000 ίππους και τιμή από άλλο πλανήτη), εντούτοις η προσέγγισή τους στον όρο «κορυφαίο super car» δε θα μπορούσε να είναι διαφορετική. Η Veyron είναι ένα βαρύ, τετρακίνητο μοντέλο που έχει βγει από τους κόλπους ενός παγκόσμιου κολοσσού, της VW. To CCXR, από την άλλή, είναι ένα ελαφρύ πισωκίνητο μοντέλο, που αποτελεί την ενσάρκωση ενός ονείρου μίας μικρής εταιρείας.

Το Coenigsegg αποδίδει 1.018 ίππους, κάνει το 0-100 χλμ./ώρα σε 2,9 δλ., ενώ έχει τελική ταχύτητα 410 χλμ./ώρα. Η Bugatti έχει ισχύ 1.001 ίππων, χρειάζεται 2,5 δλ. για το 0-100 χλμ./ώρα και έχει τελική ταχύτητα 407 χλμ./ώρα.

Τα δύο αυτοκίνητα ρολάρουν με 60 χλμ./ώρα στη γραμμή εκκίνησης και επιταχύνουν στην ευθεία μέχρι τα 310 χλμ./ώρα. Δε θα σας αποκαλύψουμε ποιο κέρδισε, η απάντηση βρίσκεται στο video.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Toyota
test center