Οι Σπέτσες είναι κατάφυτες από πεύκα, μπορείτε να τις εξερευνήσετε νοικιάζοντας ποδήλατο η περπατώντας στα μονοπάτια

Εξερευνήστε το νησί

13629 Επισκέψεις στο άρθρο

Οι ακτές του των Σπετσών είναι κατάφυτες πολυσχιδείς και κρύβουν εκλέξεις που σίγουρα αξίζει να τις ανακαλύψτε. Αυτό μπορεί να γίνει με δυο τρόπους είτε με τα πόδια ακολουθώντας τα μονοπάτια είτε νοικιάζοντας κάποιο βαρκάκι με εξωλέμβια.
Στην βόρεια ακτή στο κάβο Φώκια μπορείτε να επισκεφτείτε τη σπηλιά της Ζαΐρας, τη νησίδα Πετροκάραβο και τις δίδυμες παραλίες της Ζωγεριάς.

Στην ενδοχώρα οι Σπέτσες είναι κατάφυτες από πεύκα, αν και είναι ακόμη ευδιάκριτα τα σημάδια από τις πυρκαγιές που έχουν καταστρέψει σημαντικό μέρος του θαυμάσιου αυτού οικοσυστήματος. το τοπίο είναι υπέροχο και μπορείτε να το εξερευνήσετε νοικιάζοντας ποδήλατο η περπατώντας στα μονοπάτια. Αξίζει να ανηφορίσετε (2,5 χλμ.) ως το κατάφυτο ύψωμα όπου δεσπόζει το Καταφύγιο των Κυνηγών για να δείτε την πανοραμική θέα και προς τις δυο πλευρές του νησιού.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

 

που να μεινετε - ΣΠΕΤΣΕΣ

  • Αρχοντική διαμονή με σύγχρονες ανέσεις

    Το Kastro Studios & Apartments είναι ένα διώροφο αρχοντικό που αναπαλαιώθηκε με πολύ προσοχή προκείμενου να διατηρηθεί η ομορφιά της παραδοσιακής, σπετσιώτικης αρχιτεκτονικής του κτηρίου, προσφέροντας παράλληλα όλες τις σύγχρονες ανέσεις για μια διαμονή στις Σπέτσες που θα σας μείνει αξέχαστη!
     2298075152, 2298075319 Περισσότερα