Ποδήλατο και άθληση στη φύση

Η παραλία Παπά Νερό

Στον παράδεισο των extreme sports!

71988 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 22/10/2020

Η ιδιαίτερη γεωγραφική σύνθεση του Πηλίου του επιτρέπει να αποτελεί πρώτη επιλογή για μερικές από τις πιο όμορφες και συναρπαστικές υπαίθριες δραστηριότητες που φτάνουν την αδρεναλίνη στα ύψη!

Ένα πυκνό δίκτυο από μονοπάτια και πλακόστρωτα καλντερίμια που διασχίζουν όλο τον ορεινό όγκο προσφέρεται για μοναδικές περιπατητικές διαδρομές σε εκπληκτικά τοπία και υπόσχονται αξέχαστες εικόνες και εμπειρίες. Οι στροβιλιστοί δρόμοι που ενώνουν τα χωριά του Πηλίου φαντάζουν ιδανικοί για τους λάτρεις της οδήγησης στο… χείλος του γκρεμού (ακόμα και για διαδρομές 4x4), ενώ οι απότομες πλαγιές των βουνών και τα υπόλοιπα φυσικά αξιοθέατα της περιοχής προσφέρονται για δραστηριότητες όπως trekking, mountain biking, cannyoning, canoe-kayak και πολλά ακόμη.

 

που να μεινετε - ΒΟΛΟΣ - ΠΗΛΙΟ

  • Ειδυλλιακό τοπίο, πάνω στη θάλασσα

    ΣΆένα ειδυλλιακό τοπίο, πάνω στη θάλασσα, με αξεπέραστη θέα στον κόλπο του Παγασητικού και στο Πήλιο, σας καλωσορίζει το Tokalis Boutique Hotel & Spa. Ένας χώρος που τα πάντα σχεδιάστηκαν για να καλύψουν κάθε σας ανάγκη για ταξίδια και αναψυχή, με πραγματικά άνετους και οικείους χώρους.
     2428077577-8 Περισσότερα