Αυτο είναι το Arteon.
12 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Αυτο είναι το Arteon.

Αυτό είναι το Arteon

5.086 Επισκέψεις στο άρθρο (31/5/2017)

Μετά και το λανσάρισμα του νέου Arteon η VW έδωσε στη δημοσιότητα περισσότερες φωτογραφίες για τον αντικαταστάτη του CC, που αποδεικνύουν τον premium χαρακτήρα του αλλά και την κομψότητα που το αντιπροσωπεύει. Δείτε τις.

Η VW προσδιορίζει το Arteon ως ένα premium Gran Turismo μοντέλο και για αυτό το «προικίζει» με ένα «δυνατό» πρόσωπο, έντονες γραμμές και χαμηλή οροφή. 

Η VW προσδιορίζει το Arteon ως ένα premium Gran Turismo μοντέλο.

Η VW προσδιορίζει το Arteon ως ένα premium Gran Turismo μοντέλο.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Σε ότι αφορά τους κινητήρες, στη βάση της βενζινοκίνητης γκάμας θα βρεθεί το νέο 1.5 TSI σύνολο των 150 ίππων, ενώ πιο πάνω συναντάμε τον 2.0 TSI κινητήρα με 190 ή 280 ίππους. Για όσους θέλουν diesel, το 2.0 TDI μοτέρ έρχεται με 150, 190 ή 240 ίππους. Η βασική έκδοση βενζίνης και οι δύο μικρές πετρελαίου, εξοπλίζονται με μηχανικό κιβώτιο 6 σχέσεων, ενώ οι υπόλοιπες διαθέτουν 7άρι DSG. Οι δύο κορυφαίες εκδόσεις είναι αποκλειστικά τετρακίνητες.
Κάθε μία έκδοση του Arteon θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων στον βασικό της εξοπλισμό: προβολείς LED και LED φώτα ημέρας, σύστημα Keyless Go, ηχοσύστημα VW με οκτώ ηχεία, θύρες USB, κλιματισμό, Ημι-ηλεκτρικά εμπρός καθίσματα και σύστημα ειδοποίησης οδηγού.

Το νέο VW Arteon είναι επίσης το πρώτο μοντέλο της εταιρείας που διαθέτει τόσα πολλά συστήματα υποβοήθησης οδηγού, όπως το Emergency Assist 2.0, το οποίο μπορεί να σταματήσει με ασφάλεια το αυτοκίνητο, αν είναι απαραίτητο και το σύστημα προστασίας επιβατών, το οποίο ελέγχει τα οχήματα που κινούνται γύρω του και πριν από ενδεχόμενο τρακάρισμα, κλείνει τα παράθυρα και την ηλιοροφή και προετοιμάζει τους προεντατήρες των ζωνών ασφαλείας.

Τέλος να αναφέρουμε πως το νέο μοντέλο βγαίνει σε τρεις εκδόσεις: Arteon, Arteon R-Line και Arteon Elegance. Η R-Line επικεντρώνεται στον σπορ χαρακτήρα, ενώ η Elegance στρέφεται προς την πολυτέλεια. 
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

PEIRAIOS LEASING
OPEL