Εντυπωσιακό το ψηφιακό σχέδιο του ανεξάρτητου Ιταλού σχεδιαστή Angelo Granata για τη σύγχρονη εκδοχή της Delta.
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Εντυπωσιακό το ψηφιακό σχέδιο του ανεξάρτητου Ιταλού σχεδιαστή Angelo Granata για τη σύγχρονη εκδοχή της Delta.

Lancia Delta Integrale

36.606 Επισκέψεις στο άρθρο (19/3/2015)

Η Lancia Delta Integrale επιστρέφει καθώς το σχέδιο του Ιταλού σχεδιαστή Angelο Granata βρήκε θερμούς υποστηρικτές που είναι πρόθυμοι να βοηθήσουν για να πάρει το σχέδιο σάρκα και οστά.

Ήταν 2013 όταν είδαμε για πρώτη φορά το ψηφιακό σχέδιο του ταλαντούχου και πολλά υποσχόμενου Ιταλού σχεδιαστή Angelo Granata, που αφορούσε τη σύγχρονη εκδοχή της θρυλικής Delta Integrale Evoluzione.Το σχέδιό του που βλέπουμε εδώ και σε ψηφιακά επεξεργασμένες εικόνες βρήκε απίστευτη ανταπόκριση από το κοινό και τον ειδικό τύπο και τώρα ο πεισματάρης Ιταλός σχεδιαστής σκοπεύει, σε συνεργασία με μηχανικούς και ανεξάρτητους κατασκευαστές να το φέρει στη ζωή, μιας και ο ίδιος ο όμιλος FCA δεν μοιάζει να συγκινείται.
Ο ίδιος ο Granata διατείνεται πως το 2016 το αυτοκίνητο θα είναι έτοιμο ως πρωτότυπο αρχικά και θα τροφοδοτείται από τον 5κύλινδρο 20βάλβιδο κινητήρα του Fiat Coupe. Το εν λόγω μηχανικό σύνολο θα αποδίδει 350 ίππους στις 6.500 σ.α.λ. και θα συνδυάζεται με δύο ηλεκτροκινητήρες ισχύος 100 ίππων ο κάθε ένας.
 Αρκετά φιλόδοξο πρότζεκτ μηχανικά… το οποίο θα εξασφαλίζει σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις 0-100 χλμ./ώρα σε λιγότερο από 5,0 δευτ. και τελική ταχύτητα ηλεκτρονικά περιορισμένη στα 250 χλμ./ώρα. Φυσικά ο οδηγός θα μπορεί να επιλέξει μέσα από διάφορα προγράμματα οδήγησης που θα κάνουν το αυτοκίνητο δικίνητο, τετρακίνητο ή και αμιγώς ηλεκτρικό για μερικά χιλιόμετρα.
Εσείς θα θέλατε να δείτε αυτό το σχέδιο στη μαζική παραγωγή;

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

NEO TRAFIC
moto