Η Ford παρουσίασε την τρίτη γενιά του λιλιπούτειου μοντέλου της, το οποίο πλέον θα ονομάζεται Ka+.

Η Ford παρουσίασε την τρίτη γενιά του λιλιπούτειου μοντέλου της, το οποίο πλέον θα ονομάζεται Ka+.

Νεό Ford Ka+ (videos)

12.842 Επισκέψεις στο άρθρο (8/6/2016)

Η Ford παρουσίασε την ευρωπαϊκή εκδοχή της νέας, τρίτης γενιάς του Ford Ka+, η οποία θα κατασκευάζεται αποκλειστικά με 5θυρο αμάξωμα και θα εφοδιάζεται με βενζινοκινητήρα 1,2 λτ. 70 και 85 ίππων.

Το νέο Ford Ka θα φέρει πλέον το "+" στην ονομασία του προκειμένου να τονίσει τη διαφορετικότητά του και την υπεροχή του έναντι του μοντέλου που αντικαθιστά. Η τρίτη γενιά του λιλιπούτειου Ford παρουσιάστηκε με κάθε λεπτομέρεια και πλέον δεν αποτελεί συμπαραγωγή με τη Fiat (όπως συνέβαινε με το προηγούμενο μοντέλο που είχε DNA από Fiat 500).
Το Ford Ka+ είχε εξελιχθεί σε σίριαλ, καθώς ενώ είχε ξεκινήσει εδώ και δύο περίπου χρόνια την εμπορική του καριέρα στην Βραζιλία, η ευρωπαϊκή του έκδοση καθυστέρησε αρκετά. Και αυτό γιατί η Ford έκανε αλλαγές στο μοντέλο της προκειμένου να έρθει πιο κοντά στις απαιτήσεις του αγοραστικού κοινού της Ευρώπης. Αλλαγές που έχουν να κάνουν τόσο με το στήσιμο της ανάρτησής του και τη ρύθμιση του τιμονιού, όσο και με την εμφάνιση του αποκλειστικά 5θυρου αμαξώματος. 
Οι παραγγελίες του στην ευρωπαϊκή αγορά έχουν ήδη ξεκινήσει. Τα πρώτα αυτοκίνητα θα παραδοθούν αρχές φθινοπώρου ενώ η τιμή του στην Γερμανία προς το παρόν ξεκινά από τα 9.990 ευρώ. 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

VW LEASEPRO
RENAULT