Μοντέρνο σχεδιαστικά το νέο Nissan Lannia.
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Μοντέρνο σχεδιαστικά το νέο Nissan Lannia.

Νέο μεσαίο Sedan από την Nissan

5.073 Επισκέψεις στο άρθρο (20/4/2015)

Την τελική μορφή του νέου μεσαίου της sedan παρουσίασε η Nissan, το οποίο προορίζεται να διατεθεί το Φθινόπωρο, πιθανότατα μόνο στην Κίνα.

Η Nissan παρουσίασε την τελική μορφή του νέου της μεσαίου sedan Lannia, το οποίο κατά πάσα πιθανότητα αφορά μόνο την κινεζική αγορά. Ο σχεδιασμός του είναι ιδιαίτερα μοντέρνος αφού η Nissan σκοπεύει να προσελκύσει νεαρούς σε ηλικία αγοραστές. 
Τα εμπρός φωτιστικά σώματα είναι τύπου μπούμερανγκ και ενσωματώνουν τεχνολογία LED εξασφαλίζοντας πολύ καλή ποιότητα και ποσότητα φωτισμού με χαμηλή κατανάλωση ενέργειας. Στο πίσω μέρος ο σχεδιασμός είναι ιδιαίτερα πρωτότυπος αφού στο τέλος της πίσω πόρτας υπάρχει ένας «λοφίσκος» που εκτείνεται μέχρι την πόρτα των αποσκευών ενώ τα οπίσθια φώτα τυλίγουν το αμάξωμα. 
Στο εσωτερικό, η εικόνα είναι φρέσκια και σύγχρονη με μια ευχάριστη διχρωμία στο ταμπλό, επιβεβαιώνοντας τον προορισμό του αυτοκινήτου που είναι νεαροί οικογενειάρχες. Σε ότι αφορά τους κινητήρες, δεν υπάρχουν ακόμα στοιχεία, όμως αυτά αναμένονται σύντομα αφού το αυτοκίνητο προορίζεται να διατεθεί στην Κίνα εντός του Φθινοπώρου.

Ιδιαίτερος ο σχεδιασμός του πίσω μέρους.

Ιδιαίτερος ο σχεδιασμός του πίσω μέρους.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Mercedes
test center